@1973red Ако не си забелязал, това го казах....каква ли ще е нашата калъфка за 8-мото място. :-) Но има една мъъъъъъъничка разлика - ние сме си Левски, и ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА, макар и на 8-мо място, има ни, живи сме, съществуваме, нямаме намерение нито да фалираме, нито да изчезваме от футболната карта, нито да припознаваме ! А вас ви няма, схващаш ли, фалирани сте, умрели, затрити, изчезнали, изчегъртани..... И колкото и да си самовтълпявате в празните тикви, че сте не-нам-кои-сте, не, не сте ! GAME OVER за вас ! Капиш ?!
Предлагам да обозначим и разграничим калъфките - за второ място - Голяма калъфка, за трето място - Малка калъфка.... :-) Даже не ми се мисли нашта, за 8-мо място каква калъфка ще да е.... :-)
@aleks71 Хубаво го казваш, но вече няма как да "си тръгнете честно и почтено от А окръжна група", вече няма как "да се обедините и да си възобновите ЦСКА".

Можеше да стане, преди ГГ да беше щтракнал с пръсти и да беше решил съдбата ви, все едно сте безмълвни животни - фалит, изчезване, смърт ! Вас ви няма, мъртви сте, в небитието сте. Когото и да "припознаете", както и да ви заблуждават че сте "онова" ЦСКА, не, не сте ! GAME OVER !
@goodo Искам да чувам тъжно квичене....
@goodo Свиквайте, свиквайте...
А Газпром кога ?? :-)
Да е жив и здрав, да вози коврите (и да ги опъва, докато гаджетата им са на мач в агитката на ГМО-то), и да си харчи кинтите със здраве ! Валерката завинаги в Левски, дори и на пейката, той е необходим на отбора в съблекалнята !
@blue_bear Лудогорец с дубъл, оле, оле, оле............ ! :-)
@sly ........където е текло пак си тече......... Да, но отива в джобовете на тоя, който ви преметна и ви фалира, а ти винаги ще си останеш беден, скъсан припок.
Браво на момчетата, да се готви ЧМ ! Голов пас на наш юноша, и гол на наш юноша ! Добре че се махнаха черните !
Най-големия ! Оня патрав късокрак мисир Меси, не мое му стъпи на малкото пръстче...
Първо, не вярвам на т. нар. "пребиване" на Пеевски. Второ, дори и да е вярно, можете ли да си представите кои, какви и откъде са тия хора, дето са го набили и най-спокойно са си тръгнали, без никой да ги е попитал : Абе, кои сте вие и що го биете тоя, дебелия.... Е, надявам се, новия спонсор на Левски да е от тия среди, дето без проблем пращат хора да съветват такива като Пеевски, и никой не ги закача ! А пък ако е от хората на Кадиров, или някъде от Кавказ, ще видите някои президенти на клубове как ще станат по-ниски и по-мълчаливи от тревата !
@CSKAnaGANCHEV Нещо си в грешка, аз гледам Левски - ЦСКА-София, което е различно от ЦСКА, защото те бяха фалирани и изчезнаха, а това нещо, с което играем е нещо с тъмен и неизвестен произход,, ГМО или нещо друго гнусно и лъжовно.... Ама ти си гледай ЦСКА, нема проблем, може да гледаш и РЕАЛ Микре ако искаш.
Може да паднем и с 0:5, може да отидем и в 8-ма Щ дивизия, все тая.... Нас ни има, и ще ни има, а вас ви НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ВИ ИМА ! ! Пък може да ПРИПОЗНАЕТЕ и РЕАЛ, пак все тая ! Резултата от този мач е от значение само за 3-4 000 припока, нищо повече....
@IbreObre Да беше "такова", да ти го набие човек, ама акъл не може... След разсрочване, и регулярно плащане на вноските от длъжника, НЯМА обявяване в несъстоятелност и фалит, питай некой по-умен да ти обясни. Дълговете си остават, и няма срок, кога трябва да бъдат върнати, обикновено се точат с години. При вас просто ГГ искаше да ги заличи, и затова ви фалира, ако искаше, можеше да се договори по същата схема, ама не....
Е, и кво от това, голем праз ! Хиляда пъти по-добре в 7-ма "Щ" дивизия, отколкото фалит, изчезване и накрая некакви никакви, смърдящ микренски труп с тире.... А дълговете си стоят, да, и какво от това ?! Може да има ново разсрочване, може да има отписване поради давност, има хиляди хватки. Познавам един, дължи 1.8 млн. долара, съда го осъди да плаща по 30 лв. месечно, щото бил безработен.... И така вече 15 години. Щом плаща, нищо не могат да му направят, важна е договорката....
Отчаяни напъни да се продаде на некой тъп селски новобогаташ.... Черния е само трамплин да се покаже. В Русия обаче има много кандидатки за слава, а руските богаташи не са прости селски бегове като нашите.
@Air_Smuggler Мда, дор до 3 пъти....за 1 (едно) полувреме....
Да се подготвим някой от тия тримата, да демонстрира полета на великия албански орел - Джердан Шакири, Шани Тарашай или Гранит Джака..... въпроса е колко пъти ще го видим....
Преди 20-тина години казах, че в близките 20 години няма да се класираме на голямо първенство.... Сега ако го кажа, пак ще съм прав ! Тия мачове са сериозни, не са като ония, дето ги играхме за изпадане в 3-та ли, 4-та ли урна, с разни измислени отбори. Тук никой няма да ни подцени или да ни прости. Колкото за Стоичков, за манталитета и простотията му всичко е казано, няма какво да се добави, всички го знаете....
@SARVI_BG Нищо не си разбрал, нали ?? За "говедата" винаги ще има "паша", запомни го това ! А най-късно догодина, вие пак ще припознавате.... и това запомни ! :-)
Позитивна статия за Левски ?! Ей сега всички гнусни, прости и злобни оранжаво-микренски припоци ще се подредят отдолу, да пръскат злобни, зелени слюнки по Великия Отбор..... :-)
@ms_marinov Ха ха ха.... Лудогорец отивал в небитието, а умрелото си оставало в сърцата. Нема по-жалки същества от припоците.......
ЧЕСТИТО НА ЛУДОГОРЕЦ и на Киро, напълно заслужена 10-та ! Акрапович пак съдията му виновен, иначе щял да ги пребие.... Е, дузпата малко една такава, ама нека им е на микренци, това заслужават ! Сега да видим наште хюмнета кво ше направят на Славия.... :-)
Бе те ако си го беха избрали сами, пак добре.... въпроса е, че се изгавриха с тях, Пподиграха им се, унищожиха ги, и после им заповядаха кого да припознаят, тук избор нямаше... Накратко - като си жив, добре, като не си, както и да се прекръстиш, все тая....... САМО ЛЕВСКИ !
Нищо не казват за МОЛ-овете, и най-вече за Джъмбо....
Голем праз ! Кво ше си кажат - шушу-мушу и хоп, играчите и съдиите виновни ! Не че не е вярно, ама кой ги доведе тия куци коне ?? Тоя тулуп Райнов, един пас напред не даде - пипне ли топката, веднага пас назад.... Ми Здравко ?? От 10 центрирания, 5 са над вратата, другите 5 прехвърлят играчите, от 10 опита за индивидуални действия, 9 пъти му взимат топката, 9 от 10 паса са му грешни !
@DedMoroz Умрелите, имаш предвид умрелото ЦСКА, нали, селяк ?
Тоя, втория гол беше близнак на предишния - безброй рикошети и пак късмет да му падне на крака... Разбира се, не е това причината, ние такива отбори трябва да ги бием с по 4-5 на нула.... Засега не се получава, но ще стане. Важното е, че не последвахме тъжната съдба на истинското ЦСКА......
Ае са комарджията Раев да излиза и да дава обяснения кви са тия куци коне дето ги взеха на кило, а изгониха младите момчета ! И Славиша и той да изчезва, за нищо не става.... Да идва Кокала и това е ! Мръсна, некадърна сган !
  • 1