.......трагичната "синя" серия продължава......... Къде я видя бе, Драгане, това беше най-хубавия мач от началото на сезона ! Да ти пукнат децата дано, бавно и с опадали косички, прасе мръсно !
Не, не.... искам Левски да играе симулативно и очевадно да даде точките на Лудогорец !
Да бе, ама говорите за Англия, където нещата са истински.... За селяндурите от Микре, такива неща не важат !
Умрелите се подиграват, че помагаме финансово, за да си спасим отбора.... Да, ще давам и ще помагам ! Първо, защото мога, второ, защото си обичам отбора, и трето и най-важно - защото не искам да се превърна в жалък припок с тирета, точки, числа и прочее ! Сега, след като съм видял какви жалкари, схемаджии, измамници и смешници са припознаваческите свини, няма да допусна, да ме сполети тяхната незавидна участ. Пък вие си въобразявайте какво и какви сте колкото си искате !
Позорно и смешно отпадане на 10-кратния БГ шампион от 8-мия в Белгия.... Със сигурност няма друг Европейски отбор, играл в елиминациите продължения и дузпи, и НЕ ВКАРАЛ ДОРИ ЕДНА ДУЗПА ! Ще оглавят некоя позорна класация с тия 0 (НУЛА) вкарани дузпи, те нали все за рекорди се борят....
Интересна сган са това припоците - пържат ги, фалират ги, убиват ги, пращат ги в небитието, преименуват ги, те все са щастливи и радостни ! :-) И сега си мислят, че всичко се прави в името на тирето.... Нещо тоя път здраво ви наведоха и ви нагласиха - НПО да ви е собственик..... ГГ пак е намислил неква далавера, времето ще покаже каква точно.
Гледам отдолу, под статията за Левски са се изходили точно 10 тъпи, комплексирани припознавачи и 0 (НУЛА) привърженици на Левски... :-) :-) Искам само да ви кажа отново - ново споразумение с НАП ще има, при това, съвсем законно, ако трябва ще има и следващо, и по-следващо, толкова, колкото е нужно ! БЕЗПЛАТНА концесия на стадиона ни, също ще има, ей така, за да ви е гадно. Левски НЯМА ДА ФАЛИРА, нито ще закъса с лиценза, ЛИЗЕНЦ ЩЕ ИМА ! и още - гнусния припок drelic е представителна извадка на всички вас, припознавачите. Чукнете на ника му, прочете му коментарите "Иртиш, лайна, коктейл", и се радвайте сами на себе си ! :-)
@drelic drelic, абе животно просто, който иска да кликне на ника ти, ще излязат коментарите ти и всички ще видят каква свиня си - Иртиш лайна коктейл.....:-) :-) Друго не може ли да измисли гладкото ти припознаваческо мозъче ??
Дори и на най-тъпите припоци е ясно, че Левски НИКОГА няма да фалира, нито ще отиде във трета, пета, или 10-та група. Най-малкото самата държава никога няма да допусне втора простотия, като тази с ГГ и Микре. А и феновете на Левски никога няма да стоят наведени, с разтворени бузи, и да чакат Ганчевците, с хитри погледи, да им набият фалита отзад ! Та припоците дори нямат отбор ! Нямат и кенефи на "новия стадион" :-) :-)
Еха, припоците най-накрая си отдъхнаха, вече дишат една идея по-спокойно... :-) :-) :-) Тия долу, само по-полека, да не спукате хемороидите от радост, че ще ви го мушкаме с погнуса, пък и ще ви боли повече ! Нищо лично, само да напомня - НИЕ СМЕ ТУК И СМЕ ДОБРЕ, МАКАР И НА 7-МО МЯСТО, А ВИЕ УМРЯХТЕ, ФАЛИРАХТЕ, ПОТЪНАХТЕ В ПОМИЯТА, ЗАМИНАХТЕ СИ И Т.Н.
Не може да слагате Роналдо и бербатов в едно изречение !
@drelic drelic, ти си готин и интелигентен тип, харесвам ти коментарите ! Заеби ги тия сини нещастници, дето те плюят..... Ако искаш, метни едно телефонче, да се видим некъде на по биричка ?!
Моментната ситуация е такава, че от ФИФА и УЕФА само чакат некво оплакване от руски отбори, и да резнат 3-4 отбора за нелоялни практики....
Тоя селски кютук, Бодуров, и той се брои за жив, и той футболист, моля ви се....
Предполагам, че оценката на стадиона от 28 млн., е апортната вноска, с която държавата влиза в съвместното сдружение. Останалите 28 млн. трябва да бъдат внесени от фирмата ЦСКА. Обаче, пак смятам, че 68 млн. лева са крайно недостатъчни, за да се построи нещо, дори малко приличащо на обекта от презентацията. Само разрешителните и проектната документация ще струват поне 7-8 млн. лева. И още - ако има някакво подобие на стадион, той ще трябва да бъде строен законно и легално, с всички документи, а ГГ не е свикнал така, при тях всичко е по втория начин, врътка тук, врътка там, далавери и т.н. Така че - кьопав ремонт, колкото да се "усвоят" едни пари, може и да има, но ицзяло нов стадион - едва ли.
............Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина........ След като иска чужбина, по-лесно ще стане така, като КД му купи и тази награда.... Браво Кирчовци, вие сте храбри БГ герои !
Прасета мръсни, квото и да стане, и половин вноска да платим и да вземем лиценза, така ще е, свиквайте ! И осъзнайте най-накрая, че ние сме тук, и бъдещето е отлично, а вас ви няма, фалираха ви отборчето, затриха го, умря.... Ясно ?! :-)
Меси винаги е бил патрав, късокрак наведен лизач, подбутван късметлийчо.... От другата страна, Роналдо е постигнал величието си с непосилен труд и жестоки тренировки, напук на тъмните сили и политиката във футбола. Ако Меси не беше аржентинец, а от друга страна, Роналдо беше бразилец, нещата щяха да са коренно различни. Просто късмет...................
Безотборните припознавачи с "новия стадион" нагазиха темата за Левски..... :-)
Очертава се да се гризка дърво, и като гледам акционерите, накрая най-големия глупак ше го отнесе.... всички знаем кой е той... :-)
Парите от Сочи са под санкции, не вярвам нашите да се подлъжат и да получат пари от Русия...
По договор трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да говорят треньора и един футболист..... Ама пък "договор" и ЦСКА не вървят в едно изречение...... :-)
Абе, така си трябва - двуразови, даже триразови тренировки всеки ден ! Ей тия, латвийците от Рига, дето следобяда им вкарахме 2 гола, сутринта преди мача с нас бяха играли контрола и бяха били с 4:0 ! Ако искаме да доминираме и да надиграваме противника в повечето мачове, физическата подготовка е много важна !
Накратко - Не беле компютри, а компоти.... И не било нов стадион, а поправка с теслата на стария.... И скоро - ново припознаване !
@drelic Свиньо мръсна припознаваческа, има си хас да не си ти първи под статията, с твоите лайна и изсираници.... Взеди сложи край тъпия си и безмислен живот, и исвободи семейството си от мъките да живеят с нещастник като теб !
@drelic Сране, лайна, коктейли и прочее - това е на вашия стадион ! И много време ще продължава да са там лайната, щото, ако не си разбрал - НОВ НЯМА ДА ИМАТЕ, ще си плувате в лайната дълги години ! А, и скоро пак ще припознавате !
@red1973 Къв факт искаш бе, припок нещастен, та ти дори нямаш отбор ! :-)
Винаги сме били по-велики, факт ! :-)
@ivich Разбира се ! Иначе Йомов ли да вземеме ?! :-)
Весето е наше момиче, само така !
  • 1