Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели интересни неща на своята прескоференция преди сблъсъка на "сините" срещу Лудогорец. Специалистът коментира отпадането на Лудогорец от Лига Европа, като спомена и че това е "отличен момент да се покаже добра игра".

"Общо взето всички футболисти са здрави и тренират с отбора. Имаме конкуренция на някои позиции и трябва да решим кой ще започне мача. За първи път от началото на сезона нямаме наказани или сериозни травми, с изключение на Асен Митков", започна Стоилов.

start-photo.bg
6 снимки

"При всички положения новото попълнение ще вземе участие в мача. Всички футболисти са тук да играят във всеки един момент. Удобно е сега след извиненията и причините, които намерих, малко за оправдания, сега ще имаме добър терен, не перфектен. Отличен противник и шанс да покажем ниво и качество, които имаме. Трябва да намерим ритъма си. Лудогорец изигра два сериозни мача с Андерлехт, където доби самочувстие. Нямаше късмет Лудогорец, дузпите са лотария", продължи наставникът.

"Това е идеална възможност да излезем от негативната серия. Казвахме много оправдания досега, сега е време да покажем на един добър терен какво можем. Искам да ви кажа, че нивото, което Лудогорец играе, ние не можем да го оценим. Андерлехт е на много високо ниво. Лудогорец игра много добре и двата мача, с оглед на ситуацията и конкуренцията, която има", допълни Мъри.

"Да корим в момента и да търсим проблеми в Лудогорец...трябва да покажем добра игра. Това е отличен момент да покажем, че сме стигнали едно добро ниво. Въпросът е ние как ще изглеждаме, да играем с душа и сърце, както искат привържениците. За мен е важно футболистите да покажат динамика и агресия, да се борят за Левски", сподели Стоилов

"Не можем да измислим вече лесното оправдание с терените. Сега ще е много по-трудно да се получи, защото противниците преди не бяха на това ниво. За футболистите беше много по-лесно предишните мачове да се спечелят, сега ще им трябват много повече волеви качества. На този етап това са футболистите, с които ще играем. Латвийският играч има добри качества, но си има договор с Пирин до лятото. Ако можем да го привлечем, ще е след лятото", завърши треньорът на "сините".