Преди няколко дни стана ясно, че Юлиян Инджов се разделя с акциите си в ЦСКА. Самият той обяви новината, като сподели, че е дал акциите си на Ганчеви. Малко по-късно се появи информация, че ги е продал. Днес обаче стана ясно, че не ги е продал, а ги е подарил. Това разкритие направи легендата на ЦСКА Георги Илиев.

На 11 февруари 2023 година собствениците на ЦСКА ще се съберат, за да проведат Общо събрание на акционерите. То е свикано след заседание на Съвета на директорите, на което са присъствали Искра Григорова и двамата най-големи акционери в клуба - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, които имат по 38 100 акции (38,1 %).

Покана за Общото събрание получават 41 човека, включително и Христо Стоичков, който държи 20 000 акции (20%). Камата е третият най-голям акционер. Останалите 38 човека притежават по 100 акции (по 0,1 % от дружеството).

На Общото събрание ще се подложат на гласуване взетите от Ганчев, Инджов и Григорова решения по време на Съвета на директорите. Най-любопитна се очертава точка 3. В нея ще се гласува за персонални промени в СД. Не е изключено там да попадне Данаил Ганчев, който към този момент не заема длъжност в клуба.

Юлиян Инджов вече обяви, че е дал акциите си на Гриша Ганчев и очакванията са, че на 11 февруари той ще излезе официално от управлението на дружеството за сметка на сина на Гриша Ганчев.