"Никога досега български спортист не е имал възможност да се бори за най-престижното отличие в професионалния бокс. " ... айде бе ? А единствената загуба на Кобрата да не би да беше в мач от Шампионската лига или балканското по борба ??? Кобрата вече се е боксирал за световната титла, дано този път му се получи!
Националите са слаби, но това недоразумение е най-зле. Няма един мач, едно полувреме, даже едно отиграване...
@pob9 к'во кабрио, бе жалък? За аватар съм си сложил емблемата на отбора, който подкрепям! На тебе човек като ти види коментарите, винаги са ти некво кабрио и припсове в думите, ебати комплексарщината! Вземи говори малко за Велбъжд Пловдив, щом някакво припознаване те мъчи!
Кое му е скандалното на съдийството? Не може само с лежане. Втория полуфинал с Левски бавиш от 1вата минута, финала с ЦСКА бавиш за 0 на 0. Днеска 10 души отзад да види Жозе, какво значи 'Park the bus!'. Карагерен циганска работа, това не му е на думуса първенството да го търпят съдиите.
Каква звезда пък е тоя тролей?
Рой Кийн: "Изумен съм, че Магуайър, който има претенции да е национал, бе разминат толкова лесно и направо ми писна до смърт от този вратар!"
За тая заплата дето получаваше една година най-малкото, което можеше да направи е да бъде във форма. 12 месеца чики-рики на тренировки, пък после Хубчев не го пуска нарочно.
@AtanasGyuzelev Коя е втората?
@AtanasGyuzelev научил си една дума на английски, хубаво, ама на света е пълно с езици, понимаешь?