Билетите за финала на SESAME Купа на България между ЦСКА и Левски вече са в продажба. Двубоят е на 15 май (неделя) от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Малко след 10:00 часа пропуските вече се продават онлайн в мрежата на eventim. Феновете на "армейците" ще бъдат настанени в секторите “А” и “Г” на трибуните.

От днес привържениците ще имат възможност да закупуват билети и от касата на стадион "Българска армия" (до фен  магазина), която ще е с работно време всеки ден от 10:00 до 19:00 часа до 15 май или до изчерпване на количествата, съобщава сайтът на ЦСКА. 

Цените са както следва: 

Сектори “А” - 35 лв. 
Сектори “Г” - 15 лв.
ВИП ЛОЖА - 150 лв.

ВАЖНО: Билети за сектор "А" няма да се продават онлайн, а само и единствено физически на касата на стадион "Българска армия".

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще бъдат с предимство при закупуване на пропуски за финала за Купата на България, като техните места ще се пазят до 12:00 часа на 9 май (понеделник). Картодържателите от сектор "В" ще бъдат настанявани в сектор "А". Притежателите на абонаментни карти за сектор "А" ще могат да си закупят билети за ложа 6 и 7, а тези за сектор "В" - за ложа 8. Пропуските за целия сектор "Г" ще са в свободна продажба до изчерпване на количествата.

ВАЖНО: Картодържателите могат да си закупят само и единствено билети от касите и то  при представяне на самата абонаментна карта, като за тях онлайн продажба не може да се осъществи. За един картодържател се полага един запазен билет!

Притежателите на абонаментни карти за ВИП Ложата ще могат да си закупят билети за финала от администрацията на стадион "Българска армия", която ще е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа.

Ще се видим на стадиона! 

САМО ЦСКА!