Женски скандал разтърси мъжките сърца на европейското. В центъра е бившата Мис Хърватия Ивана Кнол, за мнозина най-секси футболната фенка в света, пише 24 часа.

Хърватката се появила за интервю при друга красавица – Лаура Вонтора, която е репортер на MagentaTV на европейското. Тя обаче била единствено по сутиен, който едва прикривал нейните прелести. В Берлин било студено и заради това помолила да влязат някъде на по-топло.

Лаура обаче отказала и така се стигнало до конфликта.

бгнес
4 снимки

На всичко отгоре водещият на програмата на телевизията Йоханес Кемер си позволил преди излъчването на интервюто да направи забележката, че ако ти е толкова студено, не е лошо да се пооблечеш.

Това предизвика бурната реакция на хърватката.

“Скъпа Лаура, ако аз изглеждах като теб, нямаше да събличам зимните дрехи цял живот”, написа Кнол в своя профил в инстраграм, където е следвана от милиони.

След това дойде и атаката срещу MagentaTV, като пусна и стори за тях.

“Най-непрофесионалната телевизия за всички времена. Кажете за вашите водещи повече да не ме канят за интервюта”, написа Кнол.

Вонтора е една от най-популярните водещи в Германия. Тя е потомствен журналист, като нейният баща Йорг също бе телевизионна знаменитост.

Лаура бе омъжена за нападателя на “Санкт Паули” Симон Цолер, но двамата се разделиха през миналата година. Имат две дъщерички.

Кнол едва ли ще има късмет с прогнозите, след като обяви, че Хърватия и Франция ще играят на финала на европейското.

В първия си мач обаче хърватите бяха пометени доста лошо от Испания с 0:3 и специалистите веднага им намалиха шансовете.

Според тях проблемът е в застаряващия отбор на Златко Далич.

Иначе, както обяви още с пристигането си в Германия, Ивана се надява да си хване ново гадже по време на европейското, след като също през миналата година се разделила с бившия си приятел, който бил фотограф по професия.