Давайте го веднага !
Тодор Транферев. Вечния трансфер !
Това ли е най-важното за предстоящия мач ? Колко пари ще вземе !? Типичната бай ганьовска българщина. Такива нещастни душици, които само гледат в паницата на другите, цял живот си остават бедни мишки !
Глупости ! За сините отдавна не е резил да паднат от който и да е ! Нормално е !
Затвориха света и ограничиха на хората правата, заради вирус, които се изкарва, като настинка. Хайде стига с глупостите, колко смъртоносно било. Смешно е вече !
Тея пребиха Монтана. Догодина са в групите на шампионска лига :)
Кога е това "утре" ? То всеки ден има утре !
Идиоти, ще се научите ли да пишете дата и час на събитието ? Елементарни правила в журналистиката ! Или и вие си нямате на идея, когаще се играе срещата, ама да напишете нещо !
Псевдо журналистите, ще се научите ли някога, че е хубаво да се съобщава поне, дата и час на дадено събитие !?
@blue_bear Направо милиарди ще влязат :)
@manafa Добре бе, разбирачев !
Защо никой не взе интервю от Крушарски след мача, да обясни, колко силен отбор е Локо Пд и как щели да мачкат само с юношите !? Къде е този "капацитет" ?
Много народ ! Няма начин това да не е ЦСКА :)
Тошко трансфера ! Постоянно се транферира някъде и все в Коматево си стои. На 40 години ще го искат от "Гигант"- Белене.
@NEBETO Ама така е, защото вие не сте фенове на клуба а на акционерното дружество ! Ако фалира АД-то, да си ходи и "Левски" ! Това ви е синята идея на вас. Така че по-добре да ви няма. Умряла публика такава !
Някой ги е купил и двете карти. Няма вече !
@Gallisenta Ти искаш ли да си намериш мъж за една нощ ?
@Заклет Левскар Върви пускай смс-и, не се обяснявай като...
Вие ще сте с въпросителен, няма да сте с тире.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тук гледам е пълно с прости хорица, които се връзват на приказките на идиотите, с чувалите за трупове и че много хора яко ще измрат :) Вие сте по-идиоти и от идиотите бе :) Кой измря, къде са труповете !?
@muhluz Как се напуска с действащ договор ? Викаш, нещо не е съгласен и айде чао ! Когато си прост, по-добре не се опитвай да мислиш, че веднага ти проличава !
Холмар няма нужда от пари. Важното е да играе за "Левски" ! Явно не иска да умре от глад за синята кауза. Голям неблагодарник :)
@CTEoloAH За какво да реват, като не са Литекс. След, като Лясков е в Ботев Враца, да не би ЦСКА да са станали Ботев Враца ?
Който го вземе, няма да сгреши изобщо.
Ната е много добър футболист. В средата на терена е класи над Малинов. В Царско Село се откроява, но ако заиграе с по-добри футболисти около себе си, ще си проличи класата му още повече.
Точи е вечния трансфер. Докато се пенсионира, ще ни занимават с трансфера на Неделев !
По принцип сините трябва да минават безнаказано, дори и да има смъртен случай предизвикан от публиката им. В България е така.
Много добро интервю с интересни въпроси и отговори. Ако някой има питания, нека да изгледа интервюто и ще получи отговори на много въпроси. Спрете да пишете наизуст, изгледайте интервюто !
Наакахте ли се бе :) Голям страх ! По-добре сами си напуснете първенството, че големи резили ви чакат ! Треперете !
  • 1