Хайде, тук феновете на мюсюлманските ценности се развихриха с глупостите ! Ми вървете си в Ирак бе, какво правите в Европа ?
герена ще си остане един обикновен селски краварник посещаван предимно от говежда сган :)
Кравите, вече са им абонати на Славия !
Първо са се уверили, че няма никой там и след това са отишли да си направят снимка ! Крави !
@Moderator Откога нечии измишльотини, станаха факти ? Факт е, че си фантазираш и го представяш за факт. Ама хората са казали "Преди употреба, прочетете листовката" ! Абе четете ги тези листовки бе, идиоти !
Ай, Спартак ! Адмирации за Спартак Плевен ! Искам ги в първа лига !
Любо, не си добър треньор, човече. Приеми го този факт и не се оправдавай с глупости. При теб всички отбори в началото правят няколко добри мача и след това просто спират. Винаги е било така. И с числото ще е така.
Когато поставиш собствените си правила над държавните закони, тогава нямаш право да пишеш, каквото и да е становище ! Никъде в конституцията на България няма правила, или закони за йерархия по спортните съоръжения. Никой няма право да ми скача на бой за това, че съм си купил билет за събитие и съм си избрал място от което да гледам, колкото и възвишени да ви се струват, собствено създадените ви идеи и правила. В Република България важат законите на България, не на футболни фракции и ако ми скочиш на бой, заради някакви си собствени ненормални въжделения, тогава нямаш право да се сърдиш, че ще извадя пистолет и ще се защитя. Нали се сещаш, че срещу пистолета, твоя ММА отива на майната си за част от секундата ! Бай Ганьо си измислил йерархия и ще ми я прилага ! Не си познал сельо !
Говеда прости, пускайте жалба до фифа, да се преиграе мача, заради автогола ! Жалки крави !
То голяма радост беше, като в първия мач спечелиха с 1:0 а ЦСКА загубиха с 1:0. Големи празници бяха, голямо злорадстване. Земи тва дърво сега, говежди фъшкии изсъхнали такива ! Радостно ли ви е ? Е така да ви е радостно винаги ! Радвахте ли се заедно с феновете на Сейнт Патрикс ? Хай радвайте се сега пак заедно с тях.
Няма никаква причина да се преиграва мача. Има една говежда снимка, която може да е манипулирана. Нека да реват кравите. Никой не им е виновен, че са гнусни негодници !
И защо тази снимка не е монтаж ?
@REDscout Точно пък Юга и Бусато !? Ти какви мачове си гледал ?
@bvago1 Във вашето село, така ли хортуват по седянките ?
Изобщо не споменавайте отстраняване на ПАОК от сините ! Абсурдно е !
Спартак Варна имат много странна тактика. Всички се окопават отзад пред вратата и чакат да видят, колко гола ще им вкарат :) Тези ще са боксовата круша на лигата :)
Едмонд Назарян, Гриша ли се казва вече ?
@djugs Те бензина и хляба в цяла Европа поскъпнаха, сигурно заради Ганчев ! Много влиятелен а :)
@LH4life Ама това бабичките от махалата ти ли ти го разказаха ?
@toristo Някой да е казал, че Ганчев е престъпник ? Стига фантазирахте !
@Georgpetrov Хайде кретените в ляво, ако обичате !
@ARMY1948RED Мнение от аутсайдер няма тежест !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@didami84 Във ваше село така ли смятат ?
@go6etogong Добре бе, турчак !
Хахахаха а майка му ще го води ли за ръчичка да играе, или ще влиза вместо него, ако той не иска :) Искам при мамаааааа :)
@didami84 Така ли говорят във вашето село ?
Да не чувам кравешко мучене !
  • 1