Фенове на Левски са били в понеделник вечер на стадион "Българска армия", за да търсят привърженици на ЦСКА, с които да си спретнат ръкопашна схватка. За въпросното деяние се похвалиха самите те, публикувайки текст и снимки в социалните мрежи, като моментално бяха отразени от една от големите ултрас страници в Туитър.

На кадрите се виждат хора със скрити лица, носещи палки и железни пръти. По същото време снощи ЦСКА гостува на Лудогорец и загуби с 1:2 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

Най-твърдите фенове на „червените“ от началото на сезона бойкотират мачовете на тима и се събират на „Българска армия“, където гледат срещите. Именно заради това вероятно са били потърсени на това място от ултрасите на Левски.

Явно „сините“ хулигани са влизали и на територията на стадиона, тъй като са отмъкнали транспарант от "Армията". Той е на клуба по кикбокс и муай тай и гласи следното: "ЦСКА, кикбокс и муай тай, ние създаваме шампиони".

Положителното в случая е, че по това време не е имало хора пред сектор "А" на стадиона в Борисовата градина, което е предотвратило по-сериозни инциденти.