Няма голяма загуба, която да не я оправдае със съдията!
@ludendorf Кой те излъга, че ВАР не се е намесил? Научете ги тези правила, свързани с ВАР, не се иска акъл. ВАР винаги преглежда тези ситуации и се намесва, когато съдията е сбъркал. В случая, ВАР смята, че има дузпа и го казват на съдията в слушалката. Ти какво искаш? С фойаверки ли да ти съобщят, че вара преглежда ситуацията? Елементарно е да се досетиш, но явно...
@replay Ако едни Българи мислиха като теб, сега нямаше да те има! България няма нужда от такива като теб!
@CTEoloAH
Тоз пък......един документ НЕ може да промени произхода ти!
@L10
Хахаха как точно Реал е бил бутан, след като в първия мач срещу Байерн, съдиите свирят дузпа ЗА баварците ЗА ИГРА С РАМО от играч на Реал, ПРИ РЕЗУЛТАТ 1:0 ЗА ТЯХ, а в реванша, вторият гол на Байерн, заради който се стигна до продължения, Е ОТ ЗАСАДА! Комплексар!
Нагляри, бутането на двама каталунци срещу Винисиус е в пъти повече дузпа от вашето смешно положение, дето едвам го докосна!
Колко си лицемерен! Защо не кажеш нещо за жалката отсъдена дузпа за Байерн в първия мач срещу Реал ? Топката се удари в рамото на играч на Реал, но съдията свири дузпа. А защо не кажеш, че в ситуацията при автогола на Рамос в Мадрид, има засада на Байерн ? Знаеш ли какво щеше да стане ако съдията беше свирил засада, каквато имаше ? Нямаше да има автогол на Рамос! А знаеш ли какво става тогава ? 80 мин. 1:1! Знаеш ли кой продължава при този резултат ? Реал! Който има акъл, след това разяснение, ще разбере, че Байерн НЕ БЕШЕ ОЩЕТЕН от съдията!
Дискусионно е дали сте професионална медия. Шегувам се, всеки знае, че сте жалки пристрастни кретени!
Какво му е на гола ? Много сте жалки! Срам сте за професията си, такава пристрастност само тук я има!
Мълча си, когато губиха, а сега си отвори голямата уста. Голям футболист и селяндур като човек. Голям комплекс има от Реал.
А Перес - главният виновник за състоянието на Реал, кога ще е на мушката?
Преди Бенитес да не би Реал да печелише титла след титла ? Перес е главният виновник и той първи трябва да бъде изгонен!