Ти си невероятно тъпо парче, Бранко! Вероятно си правен в г*з! Ето ти линк към ранглистата на АТР, запознай се с лидера в нея - Роджър Федерер! А сега, ако се гръмнеш или скочиш от мост, ще направиш услуга на цялото човечество!
http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles
Почивай в мир, Меци! Горе на небето ще си направите страшен отбор с Гунди, Котето, Соколето, Пальо Панов, Гошо Марков и всички "сини" легенди, които загубихме без време. Ужасяваща седмица, всички сини сърца сме покрусени от поредицата гадни новини! Светла ви памет на всички, царство ви небесно!
Ауууу, колко неприпознаваческо заглавие! Сега няма ли да се обидят оранжевите кадъни? Как може тяхната велика ловешка пасмина да бъде така оплювана в заглавието, а Левски да бъде хвален? Александров, стегни си писачите, че оранжевите ще ви разприпознаят сайта!
Съдията бил неодушевен предмет!?!?! Боже, какви пациенти се подвизават в тоя форум! И тоя дава оценки на някой друг?!?! Какви малоумници, какво чудо!
E, сега има и ловешкото...
Bitch, please :D Тия загубеняци вече 28 години вярват, че ще станат пак шампиони някога, та за некъв умрел турчин нема да верват, че ще остане, въпреки че има договор с гранд като Юве :D Смешници!
Абе, тъпо парче, нали виждаш източника - вестник Спорт! Те тия в тоя вестник си бъркат по дупките с шефовете на Барселона, нормално е първо там да излезе. А това, че на малоумните фенове на Лузърпул ви се иска такъв трансфер да няма, не го прави лъжа, че ще се случи. Дри напротив. Това е същото като с припознавачите - това, че на тях им се иска отборът им да е ц(*Ка, не прави от Литекс ц(*ка. Просто Литекс си се е преименувал на ц(*ка, а лоботомиите викат за Литекс...
Тоя BIG RED е поредното Гриша-Ганчевско лай*о, което си мисли, че като повтаря една лъжа 100 пъти, тя става истина! Миризливец, човекът горе ти е дал линк, а ти ръсиш лъжа след лъжа! Засрами се, лоботомийо! Ти си срам за човечеството!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Давай, Трибуно! Шибай Тиретата! Тия долни измекяри само това заслужават! Днес пак бият с Дузпа-Литексарка, каквито им се даваха в златните години на титлите с Гриша Ганчев... Долни отрепки, припознали Литекс, за да има тенекии!
Явно си тъпак! Словения не игра за абсолютно нищо и този подарък от Безяк класира СЛОВАКИЯ на второто място - прекият конкурент на Шотландия. Ама човек трябва малко да има нещо у тиквата, за да коментира, а не да а си лее глупостите в коментарите. Сега усещаш ли се как увисна като прани гащи, а си тръгнал да критикуваш? Не е лесно обаче да си тъп...
Не ми се иска, но като гледам двата състава, гнусните французи ще ни съсипят поне с пет гола разлика. Просто си представям как тролеят Бодуров преследва, паднал по гъз, Килиан Мбапе...
E кво се правите на гръмнати всички... Много е ясно кой е поръчителят. В българския футбол в момента останаха само две 90-тарски мутри и те работят заедно в момента. Едната е на доизживяване - Венци Шкембето, а другата си е повярвала много. Става въпрос за Микренската мутра с ръст от 120 см. Тая мутра си е признавала, че е била съдии, питайте Коце Костадинов, Баничката, Мечката... И продължава с похватите от 90-те години... А едни малоумни лоботомици, без акъл в главата и само с х*й в устата, микренски х*й, му пригласят и го величаят за най-великия... Жалки сте, микренски ку*ви!
Дъртият Неймар става на 59 тая година. Тая е 20 години по-млада от него. Така че можеш да се застреляш!
Льольо, що не ядеш бахура? Левски намери пари от продажбата на Мехди Бурабия и Божидар Краев, която донесе на отбора над 2 млн. лв. Тия пари са достатъчни за селекцията ни! А не като Цицекс-Етрополе, които перат парите на Паспарту Ганчев от далаверите с кражба на ДДС от българската държава. Как е, прасета, добре ли е да харчите парите, откраднати от българския народ? Долни Тирета! Мръсни!
Поредният, завърнал се в Ц(*Ка-София, след като преди него това сториха Николай Бодуров, Станислав Манлолев, Вилмар Джордан... Явно маркетинговият трик с преименуването не им пречи да играят за оранжевия, вече червен, отбор на сърцето си...
Все по-малко стават, ама са все повече от вас, припознавачите... Дори и като бяхте обединени с "авиаторите" и "моралистите", пак бяха повече от вас...
Ти или си тъп, или да! Прави се АНАЛОГИЯ с поведението на отборите. Прави се АНАЛОГИЯ с това, че Трап се молеше като кадъна за засада, както се молеше като кадъна и Ивайло Пифа срещу Тулуза. И АНАЛОГИЯ как УроД Голубович просеше и търсеше майка си за фаул, както и Трап в мача на ПСЖ. Затова не се сърди, като ти казват, че си ТЪП. То се вижда от начина, по който пишеш "мислите" си.
Припознавач, Мануела Малеева има 2 (ДВА!!!) полуфинала! Жив и здрав, Гришо също толкова ще има в сряда, а защо не и по-напред да стигне... Дай Боже!
Капацитетът на "Ацтека" е за 87 000 след реконструкцията. Тук на 20-о място е с капацитет от малко над 87 хиляди. А стадионът в Иран служи за всичко друго, но не и за спорт, поне ако е този в Техеран, за който се сещам. По тази логика, има един в Прага за 310 хиляди зрители, но той е само за концерти, не и за футбол и спорт.
Това феновете на Йонайтед са скандални! След като не се говорело по английските медии за засада, значи нямало, хахахахахаха! Засадата е 100000%, има я, а това, че реферът е кьорав, си е негова работа. Факт е, че след тая спестена засада, Йонйтед стигна до точка. А дали щяло да е заслужено така или иначе да вкарат, защото натискали - ми нека си вкарат положението честно и тогава. След като не можеш да вкараш 85 минути и ти помага съдията да го направиш, феновете трябва да си мълчат и да не си отварят устите за явната несправедливост в полза на техния отбор. Изравнихте с гол от ЧИСТА засада, тва е!
Съжалявам да го кажа, Gong, но по-неясна и противоречива статия не бях чела от много време насам! Иначе много успехи на Габриела!