Бившата приятелка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер - провокира публиката на изискано събитие в Лондон в неделната вечер. Американката изнесе кратък рецитал на лъскаво парти в шикозния "Булевард Тиътър", но със сигурност вниманието е било привлечено повече от облеклото, отколкото от изпълненията ѝ. 

Причината е, че на официалното събитие, на което гостите бяха в изтънчени костюми и рокли, изпълнителка излезе на сцената... само по бельо. Тя изпя песните си, облечена само по бюстие и колан с широки ресни, които трябваше да го играят пола. 

Шерцингер щедро изложи на показ силиконивия си бюст, а сочните ѝ и добре оформени бедра бяха подчертани с доста предизвикателни ботуши до коляното. В публиката беше и спряганият за новото ѝ гадже бивш ръгбист Том Еванс, който обаче се беше облякъл шикозно и с вкус, за разлика от американката. 

Булевардните издания на Острова не скриха учудването си от тоалета на певицата, но отчетоха, че все пак тя изглежда феноменално и няма как да не се гордее с подобни форми и съответно да ги излага на показ на подобни събития. 

Снимки от участието ѝ можете да видите в прикачения линк!