@goshopileto Ганчев няма титли с ЦСКА, а в нормална държава щяха да закрият циганският ти отбор нижещ рекорди след рекорди. То не бе 3 гола след 90-та, то не бе обрат и обрат на обрата след 90-та срещу малтийци и т.н. години наред.
Извинявайте вие двамата левскари ли сте?
Не знам кой какво е решил, но позициите са ясни. Конкретно срамния отбор на България по футболните терени (Левски) е на страната на досега управляващите. Оценката им е положителна за изминалите години. От друга страна ако се получи смяна на властта и дойде Бербатов да не забравяме, че те първи ще обявят, че са репресирани от старата власт и вечните революционери запели Дупчек, Бербатов или кой да е.
И още нещо. Позицията на ЦСКА и Левски спрямо старата власт и опозицията прекратява всякакви спорове както винаги във вреда на сините. Спора кой колко получил и Бойко кого закрилял. На Левски позицията е да се апази статуквото, на ЦСКА да се промени. Очевидно е кой какво е получил от позицията кой иска да си остане така и на кой не му харесва. Останалото се слабоумни изказвания на сини момченца вдишали малко повече лепило. Македонски, Панчев и подобни щураци кръстели се и не по български, но то това не учудва.
Това го пише човек с никнейм македонец от бившата Югославия. Говори за чужди работи (припознавания). Цялата ви работа такваз. Ченгетата от репресивния апарат на ДС пък твърдяха, че са репресирани. Все ми е тая какво казват небългари за България.
Такава която винаги кара да се пукат от яд мръсните наркомани от преградието. Изключителен кеф изпитвам от постове като твоя. Много ме кефи злобата и жлъчта в агонията ви. Винаги ще си останете прост клуб с фенове утайката на обществото.
Левскарите си остават с нисък умствен капацитет, ти включително. Ако ЦСКА е искал да прави далавера да е в А група щеше да пропусне двете извън нея, а не една във В група и втората да си спести. Много тъпо звучи, освен ако ни си левскар или с никнейм Македонски, да поискаш "абе една ще си изкараме отвън ама втората дай да спестим". Освен това, чисто практически и това всеки може да го види, враг или приятел на ЦСКА, само втората да не сме извън А група няма много файда. Влизаме в А група където не можем да минем Лудогорец, пак те ще са шампиони. Все тая дали бързо ще се върнем или не. Извън А група при втора година просто щяхме да спечелим и Б група и пак същото, но с година закъснение. Да не говорим, че при първата година имахме и бонуса да спечелим купата.
Това за теб е сложно. Нормално. Левскар си, хора на общите професии. Истината е, че ЦСКА беше върнат, защото мачовете на диема не вървяха, с нас поне последното десетилетие се води някаква конкуренция на Лудогорец макар и все да сме след тях, но без нас не вървят гледанията на мачове, Домуса губи пари. От друга страна мачове от В група, тези на Армията, бяха далеч по-посетени от тези в А група. Затова и ни върнаха. Ние просто казахме "ок, като се натискате лошо няма, що да не дойдем при новата врътка със създаването на нова група", но не и да сме настоявали и да сме го търсили.
Хайде сега отивай при другите наркомани в преградието на града и продължавай да ръсиш глупости. Там ще ти повярват. И те са общи работници, роми и всякакви представители на по-ниско образованата част от българското население.
А аз мисля, че не трябва да се говори, а да се гледа реалността (фактите). Щом е толкова лесно всеки друг БГ отбор също е можел да направи това лесното, але-хоп никакви трудности. При това са имали не една или две години някаква кратка възможност във времето, а цели 40 години. Да не говорим, че дори и след тях (след 90-та) още известно време нещата не се промениха кой знае колко.

И още нещо. Левски в "лесното" не може да елиминира испански, италиански, френски отбор. Добре, че дойде "трудното" и да се появят всякакъв тип плейофни отбори от средата на таблиците, а и изпадащи (като Удинезе), че да направят най-сетне това. Нещо се разминават ставащите неща по терените с това което говорите. Накратко-ако ти си прав Левски щеше да помита в лесния според теб период и обратно в сега много трудния период трябваше да отпада в първи-втори предварителни кръгове. Следователно не си прав или ако си наблюдаваме някаква аномалия наред да се губят лесни мачове и да се печелят трудни.

Последно. Количеството не вдига качеството (на турнира в примера, но важи принципа ив живота). Ако шахматната корона се разиграва от 10-те най-добри шахматисти в света, а ти решиш да прибавиш още четирима-11-я,12-я,13-я,14-я и предварителен кръг, то победителя не е станал по-трудно победител. Можеш да му надиплиш и 10 още мача с 57-я 105,я, 216-я и т.н. в света, все тая.
Що се отнася до това какво им се иска на феновете на даден отбор там няма спор всеки си представя това което му се иска. Например за феновете на Спартак Варна епохално е българското участие през есента на 1983, когато български отбор отстранява Мерсин от Турция, а за феновете на Левски всички мачове през всички години са поне толкова силни, а и повече, от тези на ЦСКА водени от силното желание да настигнат най-силния и забравяйки, че дори не са стигнали нивото на Славия, но свят широк, хора разни, мечти различни. Нормални неща.
@Kureishio През годините най-голяма радост в ЕКТ са ни донесли ЦСКА, и Славия. След това на следващото стъпало е карето Локомотив Сф, Ботев, Левски, Берое. На ЦСКА четири 1/4 финала в най-силния турнир, които никой не брои като постижения, са всяко едно по-силни от постиженията на четирите отбора от втория етаж на българския футбол, защото те имат 1/4 финали в другите, но не и най-силния турнир, а ЦСКА има там не едно, а цели четири, които на никой не му правят впечатление. Та така. На европейската сцена ЦСКА и Славия са постигали най-голяма слава като ЦСКА се отличава с доста на брой и в по-силни надпревари постижения. Втория етаж на българския футбол е от четири отбора с традиции. Левски и Локо от София и Ботев и Берое от футболните центрове на южна България. Ако ти си гледал някакви други мачове е друг въпрос, но не ме търси за слушател. Аз говоря за тези които са се играли по терените, а не в съзнанието ми.
Португалия не е България и няма лепилари-наркомани, които да плюят по Златна топка защитавала цветовете на вражески отбор. Въпрос на култура, която не е достигнала до крайните квартали и малцинствата в България.
@mr.gignac Егати сравнението :) Актуалния европейски шампион и срама на европейските терени в едно изречение.
Тоя що го коментирате въобще? Айде Гонг са тъпаци ама вие!? Някакъв загубеняк, който не знам защо на някои льохмани им е интересен и си мислят, че такива като мен са хейтъри. Не, не съм. Просто ми е тъп и скучен. Ако всичко живо ще коментираме и тачим пускайте статии и за Чепинец. Сигурно цялата нация се вълнува от представянето им на футболния терен.
@redfist Чисто съвпадение е, че баща му е шеф на БФС. България е страната с най-прозрачно управление и нулева корупция, а БФС е с най-чистото управление. Същото важи и за приближени на дупетати и министри. Те просто са най-добрите и получават проекти да изпълняват. Абсолютна случайност са роднинските връзки. Просто това са най-кадърните хора.
....Едно време поне като се крадеше нещо се криеха. Такава е логиката (да не те хванат), но България е достигнала неподозирано ниво на наглост. Когато крадеш не се криеш и да се дърпаш там привилегиите и авантите, а те описват като герои на челните страници и биеш тъпана, че крадеш. За западните мошеници би било объркващо. Хората от подземния свят се укриват в лукса си. Тук е странно. Биеш тъпана, а населението е толкова просто, че ти се радва и ръкопляска как за пореден път е изнасилено от теб.
Много ми скочи в очите. Беше добър футболист, но някак си не мой тип. Не отричам обаче постиженията му. Обаче като човек е минал не просто футболистите, а болшинството лешпери в обществото. И аз искам да съм селянин като него. Далеч от града, циганите, наркоманите, сградите, боклуците, селяндурите (да не се бърка със селяни, хора живеещи на село). Има много ценни неща в този живот и парите не са най-важното, а с минимално осигуряващо значение. Просто звучи от книжките, но е така. Е без пари не става, но номера е на Баджо. Барваш в твоя случай 1 милион за България и адиос боклучос и отиваш на село пък нека те мислят за тъп. Който иска да прави по 200-300 милиона като Меси и подобни. Предпочитам 1-2 даващи ми база да съм спокоен и да си живея живота. Далеч от Кауфланд, Лидъл и измислиците на града. Абе прост селянин искам да съм
@mr.gignac Това дали си събрал 57 лева за рейс, 140 000 в Пловдив и всякакви други щуротии, да речем кой си мие редовно зъбите сутрин, сменя си мръсното бельо, може да разказва забавни вицове и т.н. няма нищо общо с темата футбол. Нещата в тази сфера са ясно изразими. С победи на терена и съответно трофеи или престижни класирания. Останалото са левскарски простотии, които от малък виждам нонстоп и са признак или за извратеност или за нисък интелект, тоест отсреща нта човека нещо му има. Все ни вкарват в някакви теми странични от същината и нямащи общо с действителността. Например Реал е най-големия европейски отбор, поне най-много КЕШ/ШЛ е печелил, но имат късмета, че Левски не пребивава в покрайнините и гетата на Мадрид вместо в тези на София. Ако беше така репутацията на Реал веднага щеше да бъде подложена на съмнение с щуротиии от рода на "ама с колко техни юноши са взели тези купи". Така че ако щеш и 57 милиона лева съберете феновете на Левски. Все тая. Оставете значително по-малък клуб ако си говорим футболно, а те са футболни отбори. Виж в странични дейности може и да сте подобри. Да речем утре можете да изметете и градинките пред НДК. Това не ви прави футболна величина, а само по-добри метачи и чистачи. Хайде сега продължавай с фенски акции, кой колко юноши има, кой си мие редовно зъбите, кой сменя тапетите в къщи, оня възпитан ли бил или само майката споменавал по каталунските терени, всичко каквото се сетиш само не и за футбол. Що? Ами щото темата е футбол, а Левски никак го няма в тази сфера. За целта отвличай вниманието с клоунски изяви и безчет теми които нямат значение.
Северна Корея не е това което беше тук. Най-малкото сега са в пълна изолация докато красивия описван от теб капитализъм нямаше военния ресурс да наложи това над държавите от Варшавския договор. Разликата е огромна, а и ти явно не си запознат, че открай време най-лесния начин за манипулиране и движение на сценария в твоята посока е икономическия. Народите не издържат на глад и мизерия. Второ, аз не казвам, че соца е нямал кусури, но в сравнение със западното са по-приемливи кахъри. Трето, гледаш избирателно. Капитализма при заграбващите ресурси ти харесва, но капитализъм има не само в англосаксонския свят, а и в други държави на други континенти....само че там едва ли ще ти хареса. Наподобяваш олигархията в България. И тях ако ги питаш сега е по-честно и си развиват честните предприемачески умения. Само че на средноинтелигентния човек не му трябва много акъл, за да разбере как става номера, тъй като стотици хиляди други никой не ги пита, а видно са зле. Та ти си харесвай САЩ и останалите колонизатори, а простите момиченца грабителите бабаити в България, но това не е честна, нормална и човешка система. Човечеството върви към гибел по много направления. Навремето този кахър нямахме. Единствената заплаха беше да не би САЩ и СССР да си разменят атомни бомби. Докато не става всичко е ок и да оттатък завесата беше и още по-добре заради натрупания капитал през вековете от всички точки на света, но и тук не беше зле. Циганите бяха под контрол, черните емигранти не атакуваха другите европейци и да има атентати. Сега Сульо и Пульо вилнеят на Стария континент независимо на изток или на запад погледнеш. Както и да е, мисли си каквото искаш.
Работнически лагер!? Явно не си живял тогава и си поредния лесно манипулиран субект. Не особено труден. Ето и затова ще плачете за соца. Вече сте по-глупави. Плод на уродлива система. Твърде вероятно и да не го разбирате и да не ви пука, а напротив, да се втурнеш да ме обиждаш.
Писал си глупости. Точно обратното и точно това срути соца. Никой не работеше и се покриваше в общото. Работнически лагер. Дрън-дрън. Лагера е сега без никаква норма и скрупули.
Да продължим със сметките. 197 800 лв на ден. Приблизително заплащането на българина за цял живот ако не е от София и слагайки някаква част от трудовия живот без работа. Един ден на Мбапе. Нататък. 8 240 на час. Ха, ето го и годишния доход на българина на минимална работна заплата. Един час от живота на Мбапе или 365 целодневни ходения в някакъв завод или цех. 137 лв на минута. Над 2 лв на секунда.
Света отдавна върви към разруха. Пандемията сега е малка част от всичкото лошо. Ще плачете за соца. Сега изглежда фантастично да няма нито един ровещ в кофите за смет, нито един да няма с изключен ток, да пиеш безплатно вода навсякъде в градинките, но пък си имаме вече витрини с платени минерални води, най-долнопробните огромни хипермаркети с нито един истински продукт, няколко хиляди живеещи като богове докато останалите мрат и там някъде идваш ти с констатация, че по на запад дори не и работодател, а служител щял да взема някакви си 1.4 милиона (577 000 паунда) на седмица. Капка в морето на цялата простотия.
Тук все още липсва глупав коментар. Няма ли да влезе някой левскар и да обясни нещо от следните. Не бил добър, а само успял, класацията на сините бг медии е меродавна, сънищата на Роко, този бил от от отбор на комунисти, а онзи на репресирани или там коя да е някоя от сините изтормозени версии. Просто няма как Стоичков да е толкова добър. Аааааааааамаха. Гледайте кой вдига високи скорости и на чий гроб ходи Еузебио, какво сънувал Роко и други митологии на сините ислямисти.
А най-простите са на най-приближения на властта тим. Това да се наричаш репресиран бидейки от полицейските части на комунистическия режим няма аналог на по-нисък интелект дори в ромските махали.
Защото и ние ще участваме във финалния турнир. Циганите ще ни представят там като се блъскат сред туристите и прибират каквото могат от джобовете им.
Там сме. Поне мургавия ни етнос.
Това е растежа в света на футбола за последните около 30 години. В обществото растежа в най-добрия случай (ако не си в страна с война, инфлация, колония на нечии интереси и не си зле) е 4-5% на година. Ритнитопковците за споменатия период отчитат 20-30 пъти увеличение или 2-3 хиляди процента. Света е справедлив та дрънка. И при това увеличение често чуваме, че някой нямал настроение за игра (евфимизъм за "вдигайте ми заплатата, че ще видите вие!").
Стоичков успя да достигне 1994 година най-скъпо платен футболист в света (наравно с Ромарио и Баджо). 2 милиона долара. На година. Йохан Кройф, създателя на дрийм тийм беше нещо нечувано, ако не се лъжа около половин милион., пак на година......сега.............сега за 2-3 седмици една камара футболисти правят подобни доходи, а и треньорите не изостават с 15-20 милиона на сезон. Уникална деформация.
При вас не бих хванал единия и блъснал другия. Просто ме е гнус от нечистоплътния ви етнос известен с ниското си образование и слабата хигиена. За другото си пиши каквото ти е на душата. Не мисля, че ме интересуват сините митове и легенди. Карайте си я по вашата. Не ми пречите. Гледам всеки е доволен от ставащото при него и не възприема това при другия. Тогава какъв е проблема? Да продължим така. Ти сусещането, че сме Литекс, а аз че сте цигани и в синхрон да продължават нещата така както са, а именно ние с лошия ГГ, а вие с вашите смешни акции. Ако си възпитан човек би трябвало да не ти пречи това при другия и всеки да си живее в неговия свят.
Поредният глупак, който се успокоява с няккави негови измислици. Дори и да бяха верни това ли ти е оправданието за олигофренската визия на отбора ти на терена? Какво бил друг? Абе вие всичките сте едни и същи. Откъде ви изкопаха такива неадекватни? ОК, ние сме Литекс, припознавачи, Етрополе, подкрепяни от комунистите, всичките ви там измислици, да речем и миньори, монтьори, сервитьори, таксиджии, всичко там каквото ви харесва и простата ви душа твори....е и? Това какво значение има за циганската визия на Левски в очите на околните? Такива сте били винаги. Една нелепа смехория. Пожелавам оня отгоре да продължи да ви наказва за простотиите ви през годините и следващия мач да сте същата жалка формация на терена, по-жалка и от мургавите жрици на околовръстното, а след това такива идиоти като теб отново да излязат весело усмихнати и самоуспокояващи се с няккави измислици какви сме били ние и колко велики и достойни сте вие. И все така да е! Вие винаги сте били все достойни и честни и малтретирани от лошите сили. Дай боже всичко да си остане още 107 години така. Един цигански отбор надъхващ се, че е нещо значимо. Ако може някак си и да се върнат полуфиналите при нас ще е супер, а пък циганите от Сухата река им позволявам и Розова Долина да ни наричат. Все ми е тая. През оная работа ми е какво мисли един неграмотен мургав етнос в държавата ни.
Плащали!? :) А ще платите ли крадените пари на монопола М-тел, който изсипваха точно в Левски? Или там не се плаща, а се приема "на добра воля" дойдоха парите? Палячо :)
Прав си. Как пък от 200 държави в света се случи Левски да е в нашата и като следствие такива льохмани като теб също. Ма какво да правиш. Абсурд, не абсурд, това е положението пък макар и с най-смешния и абсурден отбор и катуна подвикващ около него.
Със сигурност ще изригнат...........с поредната си простотия. Днес не видях рубриката Скръбна вест, снимката със запалена свещичка и информация за поредния неизвестен починал. Обикновено обикалят моргите, но днес явно готгаджиите не са имали време за траурните агенции.
Ужас, изригна, шокиращо и т.н........не се спряхте. И откривайте вече най-горе в рубриките нова %Скръбна вест"", защото ви се превърна в патент всеки ден да има статия със снимка на свещичка и кой бил умрял. Независимо от кой спорт, независимо дали е бил в миналото или ще бъде в бъдещето спортист, независимо дали някой е чувал за него. За днес вече изпълнихте плана. Чакаме утре поредното "ужас, еди кой си загина". Да вземете да назначите редови репортер в моргата да не вземете да изтървете нечия смърт.
  • 1