"Аз лично съжалявам единствено, че няма друг водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта. За мен това ръководство на БФС трябва да бъде сменено", коментира пред "Мач Телеграф" адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов, след като от efbet Лига единствено представител на "червените" присъства на конгреса на Бербатов.

"Ще си защитим правата по всички възможни начини. Това ръководство на БФС не управлява по законосъобразен начин. Ако тръгнем от конгреса на 18 март и последвалите наказания да бъдат изключени над 100 клуба, тези решения са напълно незаконосъобразни. Всички ние се стремим да се издигне спортът в България. Докато се пречи на спорта, това няма да доведе до нищо добро", добави юристът.

"Налага се воля върху ЦСКА и това не е достойно. Законосъобразно тези действия са недопустими за страна - членка на Европейския съюз, каквато е България. Това е причината да сме 80-и в света, а ние реално имаме таланти да бъдем 4-ти. Действията на БФС целят потискане на този наш стремеж. Ще защитим правата и на Филип Филипов, и на спорта. Ние сме ЦСКА, марка на спорта в държавата, и поемаме тази отговорност", заяви адвокат Трендафилов.

"За мен това не е нормално - изключването на 104 клуба е голяма болка. По този начин се нарушава спортната етика. Това е мое мнение, не е позиция на клуба. Най-голямото нарушение е, че се пречи на спорта", повтори за финал той.