@nibo40 Събрани от най-видните телевизионни помияри на едно място?!
Къде другаде ще видите най- ярките представители на изметта на България?!
По-големи идиоти от гонгаджиите няма! Какво е това заглавие, бе нещастници! Тоя Е. Ефтимов от къде го подбрахте не се знае, но дайте му възможнот да се лекува! Като минимум го срещнете с архиепископ Георг Генсвайн, белким се навие даму подържи ръцете, а после някой от вас да напише, че е дал надежда Емил да се оправи! А дано, ама надали!
Най-после разбра това, което беше ясно за всички още преди 5-6 години!
Колкото и невероятно да звучи, българският футбол, за да вдигне качеството си или поне духа си, трябва да премине изцяло на аматьорски начала! Със солидна подкрепа от държавата по отношениена базите и някои транспортни и други разходи. Трябва просто да се почне отначало. С нови хора на игрището и извън него. Сега всичко е непоправимо сбъркано и безкрайно меркантилно! Не се лъжете по опита на другите държави, ние още не сме държава! Ние още сме орда, а не народ от граждани!
@Vortec Ясно, че си фен на Черните кончета - и аз съм такъв, но батка, не мерцедесите ни пречат да сме пак най-отгоре! Злобата ти е нуместна, меко казано! А Кими е най-големия джентълмен сред пилотите! Навремето Мика беше също такъв, макар и с по-отворен характер.
Нещо познато ми е това име, ама кой беше този Бербатов, бе?!
Като стои зад Поведкин да внимава, когато той се навежда за ескиваж, че може да си го отнесе!
Дайте и вие своя принос за разпространението на хомосексуализма!
Преводът за думите на съдията е неправилен! Правилно е: "Не можеш ли просто да й позволиш да спечели?"
Подобна грешка обръща всичко наопъки!
Годзилата е бесна, че й минава времето и търси кого да обвини в това. Съдията спази стриктно правилника, а за обидите които получи от бесната маймуна, можеше и трябваше да прекрати незабавно мачав нейна вреда и тя да не получи даже полагащите се за второ място плакет и парична премия! Но нали е US Open... Добре е, че все пак супервайзерите подкрепиха съдията! Трабваше да се видят слунките от устата на изчадието, за да се разбере що за човек представлява то!
Годзилата трябва вече да свикне да бъде побеждавана и тогава ще се успокои! За подобни приказки съдията можеше да прекрати в нейна вреда мача, но той е много по-умен и толерантен от животното!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Чий салам?!
Гладна кокошка, просо сънува
Може ли без "диаманти", защото с такива журналистически изгъ.... изстъпления, се развалиха и се развалят доста български таланти! Нека го похвалим за успеха, но не нужно да изпадаме в "телешки възторг"!
Какво толкова се притесняват за тази отрепка?!
Да се позира по принцип не е много лицеприятно и интелигентно, особено с Ердоган! Та правилната следваща стъпка на Йозил е да се откаже и от немското гражданство и да се отправя към Азия - там със сигурност ще го направят национален герой, както навремето нашия Наим!
К''ви пет години бе, душко, та нали след две - три максимум, ще нагазиш в климактериума!
Бе, що не вземе мацката да играе тпенис, пък нашият лонгур да се съсредоточи върху шоубизнеса, може пък да им тръгне!
@anestesia Не балкански, а български манталитет! Защото виж Джоката, виж Чилич виж Джумхур даже!
Какво друго да очакваш от една мъжка пудра! След година, ако още не го е срам да играе тенис, ще бъде около "първата тридесетка" - в най-добрия случай!
Ало! Моля, привържениците на ЦСКГриша-София да си траят!
Нека тези, които непрекъснато възхваляват "нашата първа ракета" (като че ли имаме втора), и журналя и писачи по форумите, най-после осъзнаят, че този човек не заслужава никакво внимание! Неговото място е в обятията ня "силиконовата долина"!
Животът е несправедлив и безпощаден! Късмет на Сър Алекс!
'Айде да не му забраняват волана, ама поне да го върнат в картинга. Там да се вози докато излезе от тийнейджърския си манталитет!
Гаврелчо, мама, ти ли си сложи заглавието или някой, който не ти е чал писанието?! 'щото нямат нищо общо! Ако не е цитат от думи на Макс, то за чий ... са двете точки?!
Така наречената "Българска звезда" в бокса, е готов да го пребиват публично, само и само да вземе част от наградния фонд. Кой каквото може, това предлага за пари! Щом мазохизмът го влече...!
Между другото, брат му е по-перспективен, по-атлетичен е (не прилича на боксов чувал) и изглежда по-интелигентен и умен.
Ако играеше и тенис така, както се киприш пред камерата, щяха да те уважават повече. "Малкият Федерер" - ти си толкова малък пред него, особено като човек, че не се виждаш и с лупа. Айде, фъркай!
Домус, имаш добър отбор - най-добрият от българските. Защо ти трябва да те запомнят като редовно пазаруващ мачове.
  • 1