Любовен рай за Григор Димитров и Никол Шерцингер. Звездната двойка е в тузарския курорт Сен Тропе, където се наслаждава на рядка възможност да прекара време заедно.

Както винаги обаче тенисистът и певицата не успяха да се скрият от погледите на папараците, които направиха куп снимки на двойката, която прекара прекрасен ден на луксозна яхта.

От тях ясно се вижда, че след почти 3-годишна връзка двамата са по-влюбени отвсякога, въпреки постоянните слухове за тяхна раздяла.

Двамата демонстрираха топлите си чувства и искрено се забавляваха докато се къпеха един друг на яхтата. Те не пропуснаха и да си направят снимки от почивния ден, който завърши с вечеря в популярен ресторант в курорта.

Наскоро Никол разказа колко трудно е за двамата да прекарат време заедно в натоварения си график. Григор се възползва от факта, че в момента няма големи турнири и има още две седмици преди да започне своето участие на американските Мастърси, в които ще трябва да се представи много добре, ако иска да запази позицията си в топ 10 на световната ранглиста.

 

Гришо по-искрен от всякога: За мъката от раздялата с Шарапова и любовта с Никол