Успех на Григор! Да не му се поддава на номерата и да си играе силно играта.
колкото и да добър Алкарас, не е непобедим. Доказано. Григор трябда да е концентриран, да не допуска двойни грешки и да играе на макс. Успех!
Пробутват англетата. Твърдо за Италия!!!!
показал дух, но не бил вдъхновен. :) Работата е там, че не показа тенис, а Харис е някакъв си номер. Поне това да го беше вдъхновило.
Пак свободни съчинения и преразказ. И как по- точно го е нападнал!?! Направо издавихте рибата. :)))
Човек, я прочети точно какво е казал Надал и не прави свободни съчинения.;)
Глупости! Пускате това защото може да напердаши наш Григор. Осъди франсетата за клевета и дари парите които получи на социалните. Жил Симон е озлобен посредствен тенисист
Щом прочетох, че работата е на руска шпионска хакерска организация всичко стана ясно. През октомври ще се произнасят по случая на Шарапова и тежката артилерия е в действие. Щом Машка е взела и сестричките са!:)))
Че той други подвизи няма. Другото е 6 поредни загуби в първи кръг и все по-назад в ранг листата. Да го видим какво ще направи на Уимбълдън. Сигурно пак същото!
Песничките на Никол ме правят густо на нашия, щото от тениса дето го играе се натъжава.
Григор изигра безобразно слаб мач. Излезе протоколно на корта и чакаше да падне. Няма оправдание за такава безславна загуба. Нужен му е тренер, който ще го хване за врата и ще го накара да бачка на корта с часове. Жалко за хубавите качества които има и които пропиля
Много е талантлив, но е много мързелив, не тренира достатъчно, нещата на корта не му се получават, а от това се срива и психически. Физическата му подготовка куца и започнаха отново крампите. Не му трябва психолог, а здраво бачкане на корта и във фитнеса.
Ако е доволен само от повечко пари, от историйки с някоя и друга известна жена и да го коментира жълтата преса по света, постигнал го е. Ако иска нещо повече от това, трябва да се вземе в ръце. Жалко, защото стигна до №8 и очаквахме много.