Тошев като спомене Боби Михайлов и получава ерекция.Защо Боби Михайлов пуска жалба след като от почти два месеца е никой в БФС.
И Гонг и бгдерби да си наврете маслинката отзад, Треньорът показа, че има лека рана на главата, това с маслинка няма как да стане, виж от шише с минерална вода, да.
@bvago1 , клошар, защо не се скриеш.
@LoveAndPeace , до 30.12.2023г. се подават документите 😀.
Като наближи време за лиценза и едни фирми като започнат да молят за акциите на Левски 😀, направо ми се къса сърцето 😀🐃.
Гонг са платени девойки на БФС, вчера защо не публикувахте постовете на Бербатов и Стилиян Петров.
Били пререгистрирали 66 клуба при 120 изгонени, само, че пререгистрираните няма да имат право на глас на следващия конгрес, а евентуално на по-следващия.Как пък изгонените клубове от БФС са все такива които са подкрепили Бербатов.Шайката на Боби от БФС се гласи да векува начело на българския футбол, дано се задавят от преяждане с власт.
@SPQR , освен прост си и неграмотен.
@REDscout , последната година колко пъти си ходил на Армията.Те не ни дават да си направим какъвто и да е стадион, ти си тръгнал да броиш седалките.Да има модерен стадион, да се пълни с фенове, а има възможност да се монтират допълнителни седалки.
@SPQR , нещо си се активирал последно време.Тъй като си късопаметен ще ти припомня, Числото е създадено от адвокатите на Домусчиеви и шеф му стана синчето на главната счетоводителка на братята, на търга за Емблемата Газдов го охраняваха бодигардовете на Петричев.Числото беше вкарано от Б в А група като уж заради Ковида БФС прекъсна първенството в Б група по средата на сезона и обяви числото за победител.Като разликата между числото и Септември беше 1 точка и имаше един отказал се отбор от който числото получи 3точки служебно, а на Септември не беше позволено да го направят защото прекъснаха първенството.Следващият сезон основен спонсор на БФС и лигата стана фирмата на реалният собственик на 1948 Цеката Найденов, толкова за парадния вход и късата ти памет.
Гонг, яко сте го поели на Боби Михайлов, не вярвам да е безплатно.
Защо от Гонг искат ЦСКА да играят с 10 футболиста 😀.
Това го пишете преди всеки домакински мач на Лудогорец в Европа, на практика на стадиона 1000 човека.
@ddryanov , що пиеш като не можеш да носиш, аман от такива цесекари.
Ако се не лъжа Цонков получи удар в главата от съотборник, а на контролите се получават често контузии защото футболистите не са готови на 100% и много от тях се стараят да впечатлят треньорите си за да са титуляри.
Пак поставят Сашо Томаш в кофти ситуация 😀.
Много е интересно как Боримиров е "убедил" Блажевич да си тръгне от Левски.
Тошев, големи плонжове на Боби и БФС, за Домусчиев да не говорим.А трансфера на Ники Михайлов в Ливърпул беше менъджерска игра на Лъчо Танев.
@Jup , на мача 1948-ЦСКА съдията Гинчев даде 8 мин продължение без да е имало прекъсване на играта и свири края в 12 мин след като му се обадиха по слушалката.На ЦСКА - числото беше дадено 8 мин продължение защото имаше прекъсване заради димките, а и гостите второто полувреме доста полежаха, дузпата беше на 7мин и някоя секунда и след това имаше преглеждания и след изпълнението веднага беше даден край на мача.Когато се пише нещо по форумите ако си нормален трябва да пишеш истината, ако си анонимен мишок може да пишеш каквито си искаш простотии.
@Pragmatichen , да ама не, Арда има евролиценз.
Довечера с юношите и в събота ще сте топ, нали с Лудогорец се пазихте за баража.
@sabale , доколкото знам не си фен на ЦСКА, какво ти влиза в работата какво е казал човек от фамилията Орманджиев към феновете на ЦСКА, БЕ МУНЧО.
Каква идилия от страна на БФС, ЦСКА не желае Драганов, БФС им го праща когато се решава титлата.Черно море пропищя от Чинков при последния им мач с Лудогорец във Варна, но днес отново Чинков ще им решава мача с Лудогорец.Като казвам, че хората на Боби са ОПГ някои не са съгласни, ама е така.
Тези вече трета година ги дундуркат под някакъв измислен само за тях мориторинг, БФС е равно на ОПГ.
Кабаков вместо да го скрият затова, че опорочи мача в Разград, те го награждават да свири дерби, БФС равно на ОПГ.
Явно предметите които хвърлят феновете на ЦСКА застрашават здравето на футболистите и глобата е 3000лв , а предметите които хвърлят феновете от Дръндар не застрашават живота на футболистите от ЦСКА и глобата е 2000лв, БФС е равно на ОПГ.
Стъпи здраво на земята и само труд и режим, че нещо много от малък взе да звезделееш.
@chemg3ev2 , "наши" футболисти в Ботев Пловдив нямаше, Балтазар разчиташе изцяло на чужденци и като взе да му пари под краката взе да пуска по 1-2 българи.
Ти да видиш, ваклите фенове от Дръндар били провокирани от футболистите на ЦСКА. Киро също провокира феновете на ЦСКА, но ЦСКА отнесе два мача наказание. Ако аршина е еднакъв поне един мач наказание за Лудогорец, това ще е по-скоро символично защото Лудогорец и без това е винаги наказан да играе без публика в Разград.
Гледайте най-новият индийски сериал " Върнете Мъри моят приятел" сценарий и режисура БоретУ КасаП, в главните роли НасИ Сирак и Мъри Стоил, поддържаща роля Том Рус.
  • 1