Кой да набие гола, ако не Набил.
@SPQR, ако Иво Андреев свиреше така Ботев вземаха мача в Разград без проблем.
@popi6868 ,отдавна обядът не е безплатен, като искаш да гледаш мач си плащаш колкото за една кутия цигари и ще ти го пуснат, ако искаш да го гледаш без пари има сайтове, пробвай там, може да прекъсва отвреме на време, но ще гледаш.
@paramone54 , стига ръси простотии, какво общо има между срещите в Европа и шампионата в България.В Европа като играят добре нека печелят, но в България като получават гол да се стягат и да го връщат, а не да чакат джендърите Иво Андреев и Георги Димитров да ги покриват.
Сашо Томаш не знам на какъв треньор се прави, но води Локо Пд към загуба с разлика.Мъри през седмицата го окъпа, че отборът му играе много добър и нападателен футбол и то се хвана на кукичката.Всички които са взели точки от Левски играят прибрани, като по този начин не позволяват на бързите и технични сини футболисти да играят и с дълги пасове и контри дебнат за техни грешки.В този мач Мъри е прибрал Левски и разкъсва отбраната на Локо и само късмета спасява пловдивчани.Такава наредба в защита при гола на Левски рядко може да се види.
@reddevil80 , мачът ви във Финландия беше абсолютно същият, само че там не вкарахте втори гол.Лудогорец пак ли не играха и се щадяха.
Няма толкова наглост на едно място, плашете го преди всеки мач Бобчо и белким се докопате до тройката в класирането.А пък Бобчо нали е мишок си трае и трепери за мястото си.
Да си от Левски е диагноза, на мача с числото никой от гостите не пострада от хвърлени предмети, не бяха замеряни и от бомбички и за този мач платихме много солена глоба.Един тук счупи тъпомера, в приятелски мач трябвало да се намеси УЕФА, абе аланкоолу ЦСКА са единственият български футболен клуб който е наказан от БФС негов футболист да не играе в турнира за КЕШ защото техен футболист е получил червен картон в мач от вътрешното първенство.ЦСКА е единственият български клуб който след червен картон в приятелски мач е наказан от БФС и изгоненият футболист не играе в мач от първенството.Някой от ЦСКА да е казал, че Левски не е победил заслужено, но това трябва ли да е оправдание за нараняването на масажиста на ЦСКА от хвърлена бомбичка и уцелването с предмет хвърлен от сини фенове на Линдсет.Може и да проверите как бяха наказани от ЦСКА заради една хвърлена монета от 50 ст. хвърлена към страничен съдия.
Леле тази неотсъдена дузпа ако беше в полза на ЦСКА какъв рев, какви заглавия щеше да има.
Направо да накажат масажиста на ЦСКА, че е застанал на пътя на бомбичката хвърлена от гордите сини фенове.