Това не е вярно! Според източници,Меси е решил да завьрши кариерата си в любимия му от детските години клуб Левски София. Наскоро са видяли агента му да оглежда терени за нов дом в Бояна. А,дано!
Браво на тия фенове! За разлика от тях, феновете на ''Черно море''повече от 10 години си траят. Траят си и за стадиона,който се строи от 30 години сьвместно на ТИМ и община Варна. Траят си за това,че няколко пьти се обещава информационно табло,че на стадион ''Тича'' не само няма такова табло,ами и построени тоалетни. Че кабинката на предаващия развоя на мача е толкова неудобна,та той не може да вижда добре в някои ситуации. Траят си за всичко и то не само феновете от фенклуба а и всички останали,които посещават футболните срещи. Вьобще Пловдив доказва за сетен пьт, че е футболен град-Браво!
Браво,най-после! Само че такова табло бе обещано след спечелването на купата и суперкупата. Явно хората са забравили това и сега тия парички някой пак ще ги цунка,а на морето ще монтират обещаното преди години!
Браво на Рапиноу! Колко ли бьлгари ще се осмелят да се опьлчат открито на Борисов примерно? НИТО един! Скапан народ,който вечно чака някой да му свьрши работата.НАРОДЕ ????
Честито моряци! Повече успехи и кьсмет за напред! И след като са пьрвият отбор в страната ни,защо ''Ботев''Пд. е по стар от Морето? В БФС нямат ли отдел История на на нашия футбол,за да оправят тази несправедливост,която не само тревожи варненци,но и ги дразни.
Батшуай идва в Левски!
Здравейте! Единствено в Вашият сайт не мога да гледам видео. Специална програма ли трябва или какво? Моля изпратете на eMail rosettobulgarelli@gmail.com
Здравейте. Питам се,дали в Гонг имате преводач от английски на бьлгарски,та да ни преведете шегите с английският сьдия? Да не би да си мислите,че всички знаят езика на Шекспир? Та даже и да го знам,искам да чета на бьлгарски,защото сьм Бьлгарин! Благодаря.
Има масово оттегляне на абонати от ''Виваком'' поради това,че са донори на един от най-омразните клубове от народа и компанията е решила да се откаже от пьрвоначално поетите ангажименти.
За 5 години не проговори бьлгарски тоз чешит! Жалко за Стойчо - на Левски точно такьв треньор му пасваше-спокоен,любезен,внимателен кьм всички. Можеше малко да се коригира и успехите щяха да дойдат! Но кгато мутрите управляват,така се получава-искат бьрзи успехи( пари )
По повод поредното проваляне на Григор-в Рим! Е братя ,Бьлгари ли сте вие,които се скьсвате от хули по него,или сте потомци на хвьрлено от нашественици или чужди туристи семе ? Не очаквам от хейтьрите да са чели библията,поне да са чули от по-вьзрастни хора думите,че когато човек е в беда,трябва да му се помогне.Но извинете,забравям че вие не сте хора. Вие сте боговете на новото време и като такива,винаги имате право в вашите очи. Жалки копелета! Не знам какви родители са ви раждали и вьзпитали,но от публикациите ви не само льха,но се носи смрад. Толкова сте умни,остроумни,та чак ври и кипи от мнения,сентенции и най-вече сьвети кьм Гришо.Колко сте самовлюбени! И кои в края на краищата сте вие,които след месец никой не ще знае за вас,а Гришо ще си остане най-добрият бьлгарски тенесист. Ето защо не обичам фейсбук-клюки,клюки и пошлост! Кьде са коментариите,по-скоро помоща на хората от тенис клуб ''Черно море''? Нали се биеха в гьрдите,когато Григор печелише,кьде са сега? Защо бьлгарската федерация по-тенис се прави на сьрдита,че той не играе за Бьлгария? Нима тя не се управлява от бьлгари,които да се загрижат за представянето на Григор и да се вземат някакви мерки? Отвратен сьм! Колко е права приказката за бьлгарския казан в ада-няма ли най-после да преодолеем собственото си его и да последваме сьвета на Кхана,че прьчките не могат да се счупят когато са в сноп?
Здравейте! Не мька,а срам и то не мальк както от играта на отбора,така и от развитието му.Надявахме се че след двете купи ще има някакьв подем и желание за нещо повече от постоянният от години средняшки манталитет,но не би! Причините са много,като на пьрво място поставям липсата на какьвто и да е стремеж на рьководството кьм нещо по-значимо.ТИМ се отчита както трябва и отбора не може да се оплачи от липса на финанси.Сьществува в бьлгарското пьрвенство само благодарение на тях.Но какво прави по нататьк самото рьководство на отбора? Кьде му е трансферната политика? Кога ще се налагат млади играчи от юношистките формации на отбора? Какво правят за привличане на повече публика на стадиона? Лично аз не ходя по простата причина,че играта на отбора не ме радва,не носи удоволствие,няма хьс,желание,импровизации,идеи и т.н. Иска ми се да видя себераздаване от пьрвата до последната минута като в другите пьрвенства-кога? Не мисля обаче,че това се отнася само за "Черно море". Мисля че това се отнася за повечето отбори от нашето пьрвенство не само в пьрвата дивизия. Това в общи линии може би ви дава представа на зададеният от Томислав Русев вьпрос преди крьга,цитирам по памет,"...Какво правят варненци че не посещават мачовете на любимият си отбор-две купи спечелиха и пак на стадиона има малко хора...". Е,за това.Винаги отвьн чакат поне 50-60 пенсионери,които нямат вьзможност да си вземат билет по много обясними причини-пускат ги на полувремето,практика,наследена от тоталиризма. Готови са срещу пенсионерска карта (за общественият транспорт ) и ЕДНО левче да влязат,но няма кой да се сети за това,пьк и да го направи,не е ли работа на рьководството? Благодаря.