Стоичков беше велик играч, но никога не ми е бил любим футболист. Много глупости е казвал, но този път е абсолютно прав. И в интерес на истината бих казал, че Барса по негово време никога не би изглеждала така жалко, както вчера беше с прехвалените Меси и компания. Видя се, че аржентинският дребосък без Шави и Иниеста е един балон, който периодично или се спуква, или спихва безславно. Никога няма да спечели титла с Аржентина
@bobidobi, още по-добре е разни селчовци-тъпанари като тебе да не се обаждат по въпроси, от които кухите им свински кратуни не разбират нищо! От В окръжна трябва да започват единствено припознаваческите уроди, мястото на ЛЕВСКИ е било винаги в елита на българския футбол и там ще бъде, когато всякакви смрадливи четирибуквия създадени по съветски образец останат завинаги на бунището на историята!
@anatoliy_f , не работа на Сульовци и пульовци като тебе да дават оценки на нормалните отбори. Не сме нито припоци, нито пък галеници на държавата, а твоето място е в канализацията, но кой знае защо се подвизаваш в мрежата и си избиваш жалките комплекси, сдухан хейтър!
@stefstan, нещо сте се пообъркали, никаква ръка не си е слагала " под пъпа на един млад пълен с енергия мъж". Това което явно сте видели като снимка, е фотошоп, а ако и Андреа продължава с простотиите си, нищо чудно и тя да го отнесе. Там не им е БГ, където на разни пачи и мутри да се сваля шапка, много бързо и най-големи звезди са били поставяни на място и са се разделяли с част от парите си!
Хайде Супов да си хваща дърмите и да става треньор на някое смрадливо шопско село, щото и за Микре не става!
Няма купа, няма титла, а в Микре ТИШИНА!
Хайде, КАНАРИ! Бой по микренските припознавачески курви!
Че това новина ли е? Ясно е, че няма никакъв шанс Кобрата да се срещне с Джошуа, независимо дали целува или не целува азиатски травестити ;)
@cvichka, въпросът не е дали филипинката ще вземе нещо, а КОЛКО? За претенциите на румънеца не знам, но онази акула - адвокатката Олред досега е събрала над 1 милиард долара обезщетения от осъдени от нея, не знам защо някои си мислят, че на Кобрата ще му се размине.
Половин милион аудитория не е много дори за България, а за САЩ представлява пренебрежимо малък процент. И ако авторът на статията се радва на тази новина, то аз мисля, че този начин на увеличаване на популярността никак не е престижен за Кобрата. Излиза, че славата му е заради жълтите новини, а не заради спортните му изяви.
Такива изказвания не само не помагат на Кобрата, но и наливат масло в огъня. Нали на всяко изказване на "голямо име в бокса" ще отговорят стотици и хиляди на разни феминистки и политкоректчици, а в Щатите дори да си бил световен шампион, няма да ти помогне пред правосъдието. Отделен е въпросът, че адвокатката Олред е събрала скалпове на много по-известни от Пулев хора, като ги е осъдила
@heidre р ей, ретард, ти да не си мислиш, че антикомунист е обида? Всеки нормален човек е антикомунист, само комуноидните ретарди не са разбрали тази елементарна истина!
Разбира се, че това не е ЦСКА! Това са микренските припознавачки!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Очевидно е, че говедата освен тъпи са и кьорави! Естествено е за тях, че нарушенията правени от куците им коне не са нарушения, а съдийските отсъждания - световен заговор срещу отбор, който ако не отпадне от Вадуц в първия си мач би спечелил Лига Европа и ШЛ едновременно ! Коментиралите по-долу добитъци да се готвят за нови Велики географски открития в Европа!
Очевидно е
@Captain Stottlemeyer, с подобни разсъждения характерни за тъпо и кухоглаво осрано говедо още дълги години в Европа ще ви бият скиори, сервитьори, шофьори и прочие аматьори! Дъното беше тази година с Вадуц, но вие, говедата продължавате да копаете! След години ще ви отстраняват отбори от Фарьорските острови, Гибралтар, Андора и Сан Марино! Ако кюретата във Ватикана си спретнат тим, може те да ви изклатят, тъп ЕРД!
@pisna_mi , основен враг на футбола е уродливото ГМО, гнусният хибрид, Тирето на снажния перач на червени пари от Микре!
@bobo_13 , Първа лига е от 14, а не от 16 отбора, но в останалата част съм съгласен с теб. Във всички случаи последният трябва да изпада директно, иначе ще станем свидетели как някой отбор играе "контролни" мачове, както го правеха Монтана и Витоша в първите 2 издания по тази система.
Рускините не могат да се намажат и на малкото пръстче на нашите грации! Българките са много по-хубави от евразийските си колежки!
Титане на мисълта, не ти ли идва наум, че един тоталитарен режим винаги има и подръжници, и галени деца? Тези девойки са избирани точно с тази цел - заблудени като тебе да ахкат и да си въобразяват, че в Северна Корея цъфтят и вържат! А относно шоуто, което правят - няма нищо изненадващо, на север от 38 паралел си падат по масови паради, манифестации и други подобни идиотии, на които и в България се нагледахме преди 1989 г.
Теренът е такъв "благодарение" на ремонта извършен от фирма "ТАРКТУР", да ги уважи СЛОНСКИ ***!
Обяснимо е, обяснението с две думи е "РУСКА МАФИЯ"!
Много разочароващо! Отново слаба игра в защита, след груби грешки на Дяков стават опасни нападения на съперника завършващи с гол, безобразни слаби Кафу и Вандерсон и за капак чичо Гошо наблюдава мача като зрител и прави само една смяна и то каква? За какъв чеп взеха Ж. Паоло от Ботев, има и други "резерви", които биха играли по-добре от прехвалените Кафу и Вандерсон!
Лудогорец - Виктория /Пилзен/. Като изключим Залцбург, това бе най-нежелания съперник. Но не е непреодолим! Успех на орлите!
Голям кеф е, че подлогите на шумадийци сега мълчат като бити ********! Ад щяло да бъде, хореография щяло да има, песни за сръбски "герои"! Хореография и то впечатляваща има и в Северна Корея на техните гнусни сборища, но не ми е известно футболът там да има някакви успехи след 1966 г.! Та и сърбоманските комплексари вместо да бъдат по-умерени в изказванията си, те се подложиха на отрепките, които пееха псувни за българите, не за Лудогорец, а за българите! Е, накрая *баните бяха певците, очевидно само за устни изпълнения ги бива, но вчера големите им уста бяха затворени!
Какво става бе? Къде беше този "ад" за Лудогорец? За едни фенове на шумадийското тимче питам! С песнички ли смятаха да бият? А защо теренът прилича повече на картофена нива, нали уж идваха да играят "на село", че то от техния стадион по-селски няма!
Eдинствените продажници тук са сърбоманските подлоги, които възхваляват една чужда, изкуствено създадена от Антантата държава, която естествено се разпадна по тази причина - че беше едно измислено образувание! Пък сърбите понеже вечно крадат съседите си и най-безсрамно фалшифицират историята, затова държавата им се сви като шагренова кожа и с никоя балканска страна не се разбират! Щото малоумници като Аркан и друга подобна измет свършиха мръсната работа на шумадийските нацисти, само че накрая оставиха с пръст в устата всички сърби- разпад на държавата, бежанци от всички републики, проблеми във всяко едно отношение. За сравнение - чехи и словаци културно се разделиха без пушка да пукне и сега са съюзници в НАТО и партньори в ЕС! А сърбите от много акъл накрая пак се връщат към европейския избор, защо им беше тогава да ручат жабетата през 1992-1995 г. и през 1999 г.?
Кого ще надъхват? И срещу кого? В Звезда има трима сърби, в Лудогорец - двама българи. На наемниците им пука за 1914, 1944 или каквато и да е годишнина! Сърбите нямат равни да изкарват пораженията си като големи успехи! Истината е била, че българските войници след като са ги пердашили здраво, са викали на оцелелите сръбски "юнаци": "По куке, по куке" /По къщите!/, защото не са можели да изхранват толкова много пленници :)))
Анализът е до голяма степен верен, но напълно едностранчив. Нито дума не се споменава за жалкото поведение на треньори, технически щаб и играчи по време на двата мача с Милсами.То не бяха ръкомахания, апострофирания, недоволства от всяко решение и т.н. В унисон с тях са и журналистите - един пише за "норвежки кретен" дето не дал дузпата, друг коментатор се оплаква, че съдията не "помагал". И всичко това е заради невероятния комфорт, който бе създаден около "ЛУДОГОРЕЦ" от цялото държавно ръководство, от БФС, от съдии, от медии и от кого ли не още! Без да оспорвам добрият футбол, който играеха орлите, те получиха повече подаръци в нашето първенство от нормалното толериране, което е характерно за силните отбори навсякъде!
  • 1