Бившият шампион в полутежка категория и настоящ боксов експерт анализатор на Sky Sports Джони Нелсън коментира разразилия се скандал между Кубрат Пулев и Джени Суши.

Нелсън защити българина и разкритикува остро репортерката, която според него използва ситуацията с целувката целенасочено, за да изкара дививенти, въпреки че изобщо не е "сексуално насилена". Според него действията на Суши са удар по жените, които наистина са преживели сексуално насилие и тези, които искат да си пробият път в света на бокса.

"Виждате, каквото виждате. За жените, които са били сексуално насилени, имам предвид наистина сексуално насилени, тази дама не им върши особено добра услуга, тя ги връща назад 10-20 години", заяви Нелсън, който е видял и публикуваното от Пулев клипче с танците на Суши по време на купона в лагера на българина.

"Не плачи от вълка, когато в следващата минута танцуваш с вълка в съблекалнята. Тя не изглежда шокирана или разтърсена, както сега се опитва да обясни, че е. Главният проблем ще бъде, че има много млади жени, които се опитват да влязат в бокса, така че когато жена прави това, което очевидно не съвпада с казаното и случилото се, това не е от никаква полза за жените. Всеки съдия със здрав разум ще каже 'махайте се от моята съдебна зала;. Не мога да си представя, че някой ще стои там и ще каже 'да, ти си права момиче, давай."

"Тя прави подигравка от цялата ситуация. Момичета опитват да бъдат репортери и да бъдат признати в нашия спорт, а нещо такова просто го разрушава напълно. Мъжът не трябваше да я целува или да казва, че са приятели или нещо такова. Но тя не изглеждаше съкрушена."

Кадри с "тормозената" Суши как танцува в скута на приятел на Кобрата

Най-популярната репортерка в България - Джени Суши, причината за неволите на Кобрата

Двукратна олимпийска шампионка в бокса: Пулев трябва да поеме отговорност