Най-позитивното любовно риалити продължава тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

24 февруари 2024 г., гр. София. Нежните половинки в “Един за друг” ще изиграят своята първа индивидуална игра в новия епизод на най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир. В рамките на три рунда, всяка от дамите ще трябва да направи своето предположение, опитвайки се да разпознае само с мирис парфюма на своя любим, да разбере само с напипване кое е неговото дупе и да го идентифицира само по танцовите му умения.

Сред най-активните и атрактивни участнички в играта ще бъдат Галена и София, които ще нажежат обстановката сред мъжете. Зрителите на NOVA ще станат свидетели на множество забавни моменти, а кавалерите ще бъдат лишени от правото на комуникация със своите половинки до самия край.

При залозите отново най-голям риск ще поемат Петър и Галена. Фермерът от Генерал Тошево ще заложи целият им останал бюджет от 2655 лв. в опит да се измъкнат от последното място във временното класиране и да се отдалечат от потенциалната елиминационна игра. Най-пестеливо ще подходи Румен със скромната сума от 800 лв.

Чий парфюм тотално ще обърка няколко от дамите и кои дупета ще останат неразпознати, гледайте в премиерния епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 по NOVA. Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok