Капитанът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова сподели, че момичетата много харесват новата си програма. Официалният първи старт за тима ни ще бъде този уикенд в Италия.

 „Много си харесваме новите композиции, вероятно за Бродуей се говори заради съчетание с три обръча и два чифта бухалки, което наистина е много различно и оригинално и се надявам да се хареса на световната публика”, сподели Симона Дянкова.

Освен капитанът, в състава на ансамбъла влизат още Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова.

Другото съчетание на отбора е с 5 топки, а музиката е от саундтрака на японската анимация "Наруто".

Весела Димитрова: Възможни са оценки от 25 точки, защо не?

„Композициите са много сложни и мисля, че вече започват да се получават. Имаме време още малко да ги изпипаме до съвършенство. Да, гледахме конкуренцията. Много са работили всички. Напреднали са и ще бъде тежко. Конкуренцията е много силна”, допълни капитанът на ансамбъла ни.

„Ерика Зафирова много бързо се вписа в отбора, вече се справя доста добре, мисля, че сме доста силен състав, въпреки че сменихме един от основните ни състезатели. Миналата година имахме доста силна връзка между нас – петте. Разбира се, че се чувства, че не е в състава, но Ерика е замества абсолютно достойно, с нея вече се чувстваме доста по-спокойно отколкото беше в началото. Най-важното е да сме спокойни и здрави”, сподели Симона Дянкова.

Ансамбълът ни заминава в сряда за Пезаро, Италия, за първата Световна купа. От 12 до 14 април ще вземе участие и в надпреварата в София, която ще се проведе в „Арена Армеец”.

Симона Дянкова

източник: LAP.bg