Маргарита Василева  е кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София. Грацията получи уникална корона и бижута от Златарна Целие. Василева, която е част от българския ансамбъл, събра 48 точки от вота на спортните журналисти (български и чуждестранни) и фотографи, акредитирани за спортното събитие. Всеки журналист имаше право да гласува за една гимнастичка от държава - това беше новото в регламента тази година. 
 
Нейни подгласнички са Лиляна Левинска (Полша) с 29 точки и Алина Харнаско (Беларус) с 22. В допитването се включиха 40 представители на медиите, които гласуваха за гимнастички от 16 нации. Короната, която е произведение на ювелирното изкуство, е преходна и се дава всяка година. Тя бе връчена на Василева от Валентина Иванова, регионален мениджър на Златарна Целие за България.
 
Направена е от сребро 925/000 с родиево покритие, а инструктираните камъни са овални бели и лилави кубични цирконий - всички вградени ръчно. Повърхността й е огряна от матирани полирани елементи. Короната е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. 
 
Първата носителка на короната преди пет години стана Невяна Владинова, която сега е вицепрезидент на БФХГ и главен съдия на турнира.