Конър Макгрегър показа самочувствие преди двубоя си с Хабиб Нурмагомедов тази събота в Лас Вегас. Руснакът ще защитава за първи път титлата си в лека категория на UFC срещу ирландеца и е без загуба в октагона до момента в 26 мача.

,,Ще нокаутирам Хабиб. Надявам се да не е много рано в мача ни, но смятам, че ще го разклатя и след това сваля на земята. Не мисля, че той може да понесе тежки удари. Има стъклена брадичка, не е бил удрян преди от човек като мен“, заяви увереният Макгрегър.

30-годишният ММА-боец е на мнение, че въпреки по-малкото си професионални битки в октагона, е по-опитен от своя съперник.

,,Не ме интересува дали го побеждавам в словесните битки, а в тези сред октагона. Ще използвам здравите си удари, както и другите оръжия в арсенала ми. Много пъти са ме уморявали в клетката, надявам се той да не се изтощи, тъй като тогава той ще бъде в неизгодна позиция. Нека видим какво ще се случи, когато понесе няколко сериозни удара, защото човек се променя, когато бъде ударен от мен“, завърши ирландецът. Макгрегър и Нурмагомедов се изправят един срещу друг в събота вечер в Лас Вегас.