Ирландската суперзвезда Конър Макгрегър очаква умопомрачителна печалба от срещата си с Хабиб Нурмагомедов в събота вечер (неделя сутрин българско време) в Лас Вегас, Невада.

Дългоочакваната среща ще се проведе тази неделя от 05:00 часа и ще се предава пряко по MAX Sport 2, както и като pay-per-view събитие на онлайн платформата live.a1.bg.

"Очаквам, че срещата ще бъде закупена от между 3 и 3,5 милиона домакинства. С други думи ви казвам, че ще спечеля около 50 милиона долара", заяви Макгрегър.

"За боец в смесените бойни изкуства 50 милиона долара е спираща дъха сума. Трябва да благодаря на ръководството си в "Paradigm", трябва да благодаря на Дейна Уайт и на братятя Лоренци и Франк Ферита, които ме научиха как да играя играта. Трябва да благодаря и на новите собственици на UFC - "WME-IGM". Не съм се срещал с тях, но те се отнасят доста добре с мен", добави ирландецът.

"Преди да се бия с Нейт Диаз той печелеше по около 20,000 долара на среща - 40,000, ако победи. С мен спечели няколко милиона. Играта се промени много бързо и ние просто трябва да се опитваме да я настигнем. Това е страхотно време да си част от спорта. За мен, за бойците, за организаторите, за мениджърите, за медиите и не на последно място за феновете. Времената са добри, така че нека да се наслаждаваме на тези моменти", завърши Макгрегър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A toast to Lorenzo and Frank and the Irish running the game 🍀

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Макгрегър поднови своя договор с UFC преди няколко седмици, когато подписа за шест нови срещи, което несъмнено ще уплътни още повече банковата му сметка. На всичкото отгоре, ирландското му уиски "Proper 12" се справя доста страхотно на пазара, а наскоро той подписа и договор за няколко милиона долара с "Monster Energy".

Всъщност, Макгрегър промени играта и честите му проблеми със закона не изглежда да го забавят, когато по-малко популярен боец вероятно щеше да загуби работата си досега. Въпреки всичко, бизнесът на ирландеца е в пълен подем, а неговите бъдещи опоненти в клетката биха се избили, за да се изправят срещу него. Не за друго, просто хонорарите при среща с него за невъобразимо големи - и за двете страни.