Няколко дни преди старта на Мондиала в Русия, в медиите се завъртя любопитна информация за режима в лагера на един от фаворитите за трофея.

Mundo Deportivo надникна зад завесите на хотела на „селесао“ в Русия и установи интересни подробности за това как ще живеят в близките седмици Неймар и компания.

Оказва се, че сексът няма да е тема табу в идния месец за звездите от Страната на кафето. Селекционерът на тима Тите е разрешил практикуването му, но само в почивните дни. Причината е, че според Тите това била естествена потребност на човека, която не го натоварвала, а го карала да разпусне напрежението.

Табу само преди лягане обаче са мобилните телефони и всички социални мрежи. Идеята е да не се нарушава по никакъв начин почивката на футболистите.

Слушането на бразилска музика също е в графа разрешени за играчите, но отново в подходящо време.

Тите изискал в хотела в Сочи да бъде пригодена стая за разговори, както и кът, адаптиран изцяло към потребностите на децата. Идеята била там наследниците на футболистите да играят, когато посещават татковците си.

Бразилия е в група „Е“, заедно с Швейцария, Коста Рика и Сърбия. Световното започва на 14 юни, а първият мач на „селесао“ е на 17 юни срещу „часовникарите“.


Още новини: 

Луксозната база на Бразилия в Сочи

Селекционерът на Бразилия: Не знам къде е лимитът на Неймар