Германия започна с фалстарт на Световното първенство, губейки неочаквано от Мексико. Сега на световните шампиони им предстои решителна битка с Швеция, а те вече търсят поличби във всичко заобикалящо ги, за да търят знаци за успех. 

Сега тимът се премести в Сочи в навечерието на битката с "тре крунур", а за битката с мексиканците се подготвяше в горите около Москва в комплекс, ограден с бетонна стена, която скриваше абсолютно всякакви гледки за играчите. 

"Да гледаш и да се любуваш на морето и планината със сигурност е релаксиращо и ще ни помогне. Това е само един плюс в нашата подготовка за този много важен мач", заяви Мюлер. 

"Във всеки мач може да има много моменти, в които един играч може да получи травма, така че тренировките са важни. Но най-важното в подготовката за един мач е да спазваме позициите си на терена и да изпълняваме заръките на треньора."

"Имаме много важни задачи за изпълняване на терена за мача с Швеция, за да не се повтаря изходът от битката с Мексико. Няма какво да се обвиняваме един-друг за изхода, а да се концентрираме върху заданието", заяви Мюлер.