Звездата на Пари Сен Жермен Неймар напуснал преждевременно тренировката с националния отбор на Бразилия, съобщават испанските медии. Според AS нападателят получил множество ритници от своите съотборници по време на заниманието, което се отразило на физическото състояние на футболиста.

Кавани за полемиката с Неймар: Това са нещата от футбола

Новото попълнение на Барселона Паулиньо пък бил сред главните виновници за леката контузия на Неймар, която в крайна сметка няма да му попречи да вземе участие в предстоящата световна квалификация на „Селесао” срещу Боливия в четвъртък.

Очаквано в социалните мрежи се появиха множество коментари и подигравки по адрес на бившия ас на каталунците, според които Паулиньо нарочно е контузил съотборника си, демонстрирайки надмощие на терена.

Впоследствие се появи снимка, на която след тренировка Неймар видимо изпитва болка в крака, а освен това се държи за големия пръст. Присъствали на заниманието обаче уточняват, че евентуално съревнование между двамата футболисти не е имало и играчът на парижани е получил множество удари от своите съотборници, което е довело и до неразположението му.

Неймар-старши: Ако синът ми искаше "Златната топка", щеше да е в Барса

Иначе отборът на Бразилия вече си е осигурил място на световното първенство през 2018 година в Русия. „Селесао” гостува на Боливия в четвъртък от 23:00 часа. На 11 октомври пък бразилците домакинстват на носителя на Копа Америка Чили.