След две тежки загуби и осем допуснати гола, дебютантите на Световното първенство от Панама се стягат за първа победа срещу Тунис в последната си среща от група G. 

Тунизийците, също както и отбора от Централна Америка, са отпаднали вече.

Панама падна 0:3 от Белгия и с 1:6 от Англия в неделя в Нижни Новгород. Но защитникът Фелипе Балой, който вкара почетното попадение срещу англичаните, се надява вече и на първа победа, първи три точки при дебютното участие на тима на Световни футболни финали.

"Ние сме изучили отбора на Тунис, който е един труден съперник. Но също така те са и нашата възможност да запишем първа победа, историческа победа", казва още Балой пред журналистите на базата на тима днес.

37-годишният играч е пределно мотивиран, тъй като приключва с участията си в националния отбор след края на Мондиала. Също така той смята, че участието на отбора е много полезно за опита и младите.

"Да, ние отпадаме, но вярвам, че това е една добра стъпка в развитието на националния отбор. Надеждите ни трябва да остават за следващите турнири. Като отбор имаме добър дух, биткаджии сме. Има и млади играчи, които трябва да останат и да водят тима по-нататък, заяви бранителят, който играе в съседна Гватемала за отбора на Мунисипал (Гватемала Сити)./БТА