Селекционерът на Панама Ернан Гонес призна след поражението с 1:6 от Англия, че загубата е можела да бъде и по-голяма. Гомес сподели, че след почивката целта е била единствено "трите лъва" да не вкарат толкова попадения колкото през първата част.

"Спрямо резултата мисля, че можеше разликата в головете да бъде по-голяма. Можеше да допуснем още голове. Опитахме да играем срещу Англия. Опитахме се да избегнем по-голяма катастрофа и да задържаме топката апрез второто полувреме."

"Англия е толкова практичен отбор. Това е красив отбор. Имаше моменти, в които Англия не можеше да разбере как играем и да създава тези пространства. Говорих с колега на почивката и му казах, 'Започвам да се ужасявам'. Не можеше да мислим за изравняване, трябваше да помислим да спрем Англия от това да вкара повече голове."

"Искахме 0:0 през първото полувреме, но бяхме ужасени. Имайки предвид, че Панама е като малко дете във футбола, другите отбори не могат да дешифрират нашия стил на игра - имаше три или четири възможности, които не използвахме правилно."