Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира предстоящото участие на Бразилия на световното първенство в Русия през 2018 година.

В любопитно интервю пред официалния сайт на ФИФА, нападателят заяви, че феновете вече са възвърнали доверието си към "Селесао", след огромното разочаровение, което им донесе Мондиала през 2014 година, когато домакин бе именно Бразилия.

Невероятно видео от най-добрите футболисти в света

Тогава бразилците отпаднаха от полуфиналите на турнира след тежка загуба с 1:7 от шампиона Германия.

"Готови сме да срещнем всеки един противник. Това е световно първенство и тук са най-добрите тимове. Не можеш да посочиш един и да кажеш, че е по-лесен от друг. Нетърпелив съм за жребия, но не мисля, че той е от толкова голямо значение. Това е един от случаите, когато слагаш пуканките в микровълновата фурна и цялото семейство се събира пред телевизора", каза Неймар.

Неймар отново удиви с техника

"Сега ни уважават повече, отколкото преди 3-4 години. Хората гледат на нас по различен начин. Най-после Бразилия си възвърна славата на отбора, на когото всички се възхищават. Наслаждаваме се на футбола и феновете в Бразилия ни вярват. Имаме всички основания да сме оптимисти преди световното първенство", допълни той.

Десаи: Неймар ще бъде голямата звезда на Мондиала

"Имам смесени чувства след световното през 2014 година, на което бяхме домакини. То не завърши за мен така, както се надявах. Мечтаех за титлата, но не се получи. Контузих се и плаках много. Беше ужасна седмица. Постоянно се питах защо се случи всичко това. После разбрах, че всичко, което става в живота ти, те прави по-силен, дори да не го осъзнаваш на момента. Научаваш се как следващия път да си по-силен и по-подготвен. Мисля, че в Русия ще постигнем успех. Ще дам всичките си сили, за да спечелим титлата", категоричен е нападателят.