Шокирани и тъжни бяха лицата на аржентинците напускащи стадиона в Нижни Новгород в четвъртък вечер. Загубата от Хърватия със сигурност бе съкрушила духа на много от феновете. Въпреки това някои продължават горещо да подкрепят "албиселесте", но други бяха безкрайно разочаровани.

"Нямам думи, продължаваме да се представяме срамно като страна на световно първенство. Треньорът ни стана за срам. Футболът в Аржентина се управлява от президентите на Бока Хуниорс и Индепендиенте."

"Похарчихме сума пари, за да дойдем от Аржентина и видяхме как ставаме за срам. В Барселона Меси докосва топката по 80 пъти на мач, а в Аржентина 3. Няма никакъв план за игра", споделя разочарован запалянко веднага след мача. Но има и по-оптимистично настроени негови сънародници.

"Лош късмет, тъжно е, но няма спрем да ги подкрепяме. Има все още някакъв шанс да продължим, но ще трябва да вярваме. Няма да се предадем. Тръгваме си натъжени, но никога не бива да губим надежда", споделя малко по-възрастна двойка.

Естествено хърватите бяха на съвсем различен полюс. "Много се радваме. Не очаквахме да видим 3 гола в един мач. Така че наистина сме много щастливи, много е емоционално, не знам какво да кажа", сподели вдъхновена фенка.