Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман направи поредното си доста уклончиво изказване относно своето бъдеще. Французинът каза, че не знае дали етапът му в Атлетико Мадрид не е към своя край.

„В клуба знаят какво е моето желание, моята сестра, която ми е агент също е наясно с него. Не знам дали етапът м в Атлетико Мадрид не е към своя крак“, коментира Гризман.

„Началото на сезона бе трудно, но след това нещата се подобриха и ситуацията се нормализира. Чувствам се добре в Мадрид. Сезонът до този момент се развива добре“, добави французинът.

Преди дни Гризман обяви, че иска бъдещето му да стане ясно преди началото на Световното първенство, което увеличи още повече спекулациите за негов трансфер в Барселона.

„Искам да отида на световното в Русия с освободен дух. Казах на сестра ми, че всички трябва да бъде ясно преди началото на Мондиала. Дали ще остане или не, но всичко трябва да бъде изяснено“, продължи той.

„Лидер на френския национален отбор? Не се интересувам от това. Все още имам много работа да свърша за френския национален отбор, за да се превърна в голяма фигура. Това не е моята цел в момента. Сметките ще се правят, след като завърша кариерата си.“

Гризман загази, ще дава обяснения на шефа на Атлетико

В контролата срещу Колумбия Антоан Гризман записа своя мач номер 50 за националния отбор на Франция.

Атлетико вади изкушаваща оферта, за да задържи Гризман

Във Франция сигурни, че Гризман има предварителен договор с Барселона

Пипнаха половинката на Гризман да търси къща в Барселона

Съблекалнята на Барселона е с отворени врати за Гризман

Гризман почна търсенето на дом в Барселона

Fox: Барселона пази №7 за Гризман

„Винаги ме питате дали съм лидер. Аз не се интересувам от това. Искам да бъда свободен на терена. Вярно е, че придобих опит на Световното първенство през 2014 и на Европейското първенство през 2016 година. Сега имам ново предизвикателство пред себе си, нова мечта, която преследвам. Не се тревожа от умора. В Атлетико Мадрид правим страхотна работа през юли и август по време на подготовката, така че да сме в супер форма в края на сезона. Винаги съм благодарен на Диего Симеоне“, каза още Антоан Гризман.