Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман ще трябва да даде сериозни обяснения пред президента на клуба Енрике Сересо, след като се завърне в испанската столица от лагера на националния отбор на Франция.

В своята родина Гризман направи някои любопитни изказвания относно своето бъдеще. Футболистът каза, че се надява да бъде наясно къде ще играе през следващия сезон преди началото на Световното първенство в Русия.

Сересо призна, че Гризман ще трябва да разговаря с него и да му даде обяснения за изказванията си.

"Доколкото ми е известно, той ще остане в Атлетико де Мадрид. Има ли някакви новини, има ли някаква промяна“, попита риторично Сересо.

„Гризман е много добър човек. Вярвам, че ще се изправи и ще отговори на всичките въпроси, които има към него. За момента знам, че той е играч на Атлетико Мадрид и се надявам, че ще остане в отбора още дълго време“, добави президентът на „дюшекчиите“.

 „При всички положения Гризман ще трябва да разговаря с мен, за да видим какво ще правим след това негово изказване. Не трябва да забравяме, че Световното първенство е много важно за него“, продължи той.

Във Франция сигурни, че Гризман има предварителен договор с Барселона

Пипнаха половинката на Гризман да търси къща в Барселона

„Вярвам, че е направено всичко възможно, за да продължим договора на Гризман с Атлетико Мадрид. Мисля, че решението е взето, когато има договор в сила. Той е играч на Атлетико Мадрид и е обвързан с договор“, каза още Енрике Сересо.

Гризман: Бъдещето ми трябва да се разреши до Модниала