Звездата на Атлетико Мадрид Коке Ресуресион отправи иронична забележка към кръвния враг Реал Мадрид след невероятното представяне на плеймейкъра Иско Аларкон за Испания при победата с 6:1 над Аржентина в контролен мач.

Разпралият Аржентина Иско: Зизу ми няма доверие в Реал

25-годишният футболист обра овациите със своя хеттрик в мрежата на „гаучосите”, който беше първи за него в кариерата му. Естествено супер мача за плеймейкъра отново извади на преден план дискусията защо в Реал Мадрид треньорът Зинедин Зидан го държи на скамейката.

Иско - седмият, който бележи хеттрик срещу Аржентина

Самият Иско след мача призна, че усеща повече доверие от националния селекционер Жулен Лопетеги, отколкото от Зизу. Това отвори сгоден шанс пред Коке да уязви големия градски враг и той го стори, като предложи на съотборника си в националния да премине при „рохибланкос”. „Имам доста реална представа за нещата: когато сме заедно и когато играе с нас, Иско е най-добрият”, коментира Коке.

„Неготово ниво е великолепно. В неговия клуб не го виждам на терена всеки ден и не зная какво си мисли Зидан, но аз обичам Иско. Ако там не може да играе редовно, в Атлетико би получил такъв шанс”, допълни халфът на Атлетико.