Отборът на Франция успя да се реабилитира за загубата с 2:3 от Колумбия преди няколко дни и го стори с победа 3:1 на терена на домакина на Мондиал 2018 Русия.

Мачът се игра на стадион „Крестовски“ в Санкт Петербург, но руснаците не успяха да се противопоставят на още един от водещите тимове в света, след 0:3 срещу Бразилия в Москва.

Сега те все пак реализираха един гол, но срещу себе си имаха по-класен опонент, в който блестяха звездите Килиан Мбапе и Пол Погба.

Първото полувреме не бе особено интересно, но пет минути преди края му Погба намери великолепно Мбапе и играчът на ПСЖ с отличен завършващ удар намери долния ляв ъгъл за 0:1.

През второто полувреме самият Погба се разписа, този път от фаул в 49-ата минута, правейки резултата 2:0 за „петлите“. Изпълнението му бе великолепно, а голът и асистенцията за него в този мач със сигурност ще повдигнат самочувствието му в трудните му дни в Манчестър Юн.

Лъч надежда озари руските „фанати“ в 68-ата, когато с фалцов удар Фьодор Смолов успя да порази целта за 1:2 и да направи знак за подкрепа към трибуните.

Вместо това, обаче, в 83-ата минута Блез Матюиди намери добре Килиан Млапе и младокът успя да оплете топката в мрежата с втория си гол за крайното 1:3.