Легендата на аржентинския футбол Диего Армандо Марадона бе безкомпримисен с критиките си към нападателя на Интер Мауро Икарди.

„Икарди знае как да прави секс със съпругите на приятелите си. Той предпочита да прави сеск пред това да играе футбол. Той знае това много добре. Лесно намира път до домовете на своите приятели. Не се нуждае от GPS за това“, заяви Марадона.

„Хорхе Сампаоли е късметлия. Ако Меси е вдъхновен, той ще покрие всяка една негова грешка. Ако Меси играе с настроение, Аржентина има 60% шанс да стане световен шампион. Няма по-добър певец от Меси. Меси е певец на терена, а останалите не са“, добави легендата.

„Боли ме, но истината е, че нещата не се развиват по добър начин. Заглавието трябва да бъде: „Какво следва след Меси? След Меси няма нищо“. Гонсало Игуаин заслужава да получи още един шанс. Сега с изключение на Меси, нито един друг футболист на Аржентина не заслужава уважение. В последния ни мач Нигерия можеше да ни вкара осем гола. Най-големият проблем на Аржентина е в дефанзивен план. Там няма никой. Ние също така не разполагаме с халфова линия. Не мога да позная и Ди Мария. Той каза, че неговата мечта е да спечели трофея от Шампионска лига с Пари Сен Жермен. А какво ще каже за Световното първенство? Това е начинът, по който мислят всички футболисти“, каза още Диего Армандо Марадона. 

Марадона избухна: Вече никой не уважава Аржентина