Старши треньорът на Рома Руди Гарсия бе категоричен, че отборът му отива на "Сан Сиро" в събота, за да победи и Интер.

Рома е единственият отбор в Серия А, който все още няма загубена точка този сезон.

"Нерадзурите са силен отбор с талантливи футболисти. Имат и домакинско предимство. Но това не променя нищо. Още от началото казах на играчите ми, че трябва да се опитаме да спечелим всички 38 мача, и гостувания, и домакинство. Надявам се утре да стане страхотен двубой," заяви Гарсия.

"Въпреки че сме лидери, няма напрежение. Най-важното е да запазим спокойствие. Разбира се, че е по-лесно, когато печелиш," продължи наставникът на "вълците".

"Сега ситуацията е такава, но ще видим в следващите мачове. Винаги работим с такава цел - да играем добре. Утре ще е интересно и емоционално. Определено искаме да победим, но ще е трудно," каза още той.

"Очакваме около 5000 фена от Рим да дойдат да ни подкрепят. "Сан Сиро" сигурно ще се напълни, и атмосферата ще е страхотна. И естествено, ако накрая сме с три точки повече, ще е най-добре," каза още Гарсия.

"Твърде рано е да се говори за титлата. Утре е важен мач, но и останалите са. Всеки мач ни дава точки, и ще видим накрая колко ще имаме," заяви наставникът.

"В момента сме първи, и това би трябвало да помага за самочувствието на играчите ми. Знаем, че мачът с Интер може да се развие във всякаква посока. Мисля, че сме добре подготвени психически, и трябва да се борим с всички сили: ако го направим, определено ще си тръгнем с добър резултат," завърши Руди Гарсия.