Ювентус направи 1:1 у дома срещу Каляри в мач от 7 кръг на първенството на Италия по футбол. Старата госпожа поведе в началото на мача от дузпа, изпълнена от Душан Влахович, но в края на срещата гостите успяха да измъкнат точка, отново чрез наказателен удар. И в двата случая намесата на ВАР се оказа решаваща.

В 13-ата минута на срещата в Торино Душан Влахович се разписа, като вкарва топката в долния десен ъгъл покрай протегнатата ръка на стража от дузпа, отсъдена за игра с ръка.

В 88-ата обаче при получило се меле в наказателното поле, реферът не обърна внимание на  претенциите на Каляри за дузпа. Малко след това ВАР се намеси и от точен от 11-метровата дистанция бе Разван Марин.

Франсиско Консейсао получи втори жълт картон в заключителните минути на срещата, което обаче не доведе до някакви сътресения за Ювентус.В добавеното време гредата спаси Ювентус от още едно попадение след удар на Адам Оберт.

Ювентус продължава без загубав шампионата от началото на сезона, като допуснатия гол е първият във вратата на тима в калчото през тази кампания.

След равенството „бианконерите“ заемат 3-ото място в класирането с 13 точки след Наполи и Интер. А Каляри е на 15-а позиция с 6 пункта.