Недораслия е много силен във Вайбър, но иначе ходи с охрана за да не би да усети хорската любов. Няма такъв помияр като тоя надрусан припок. И на мен ми е писал съобщения от двата си телефона. Най-вече от този 0890333333 Да умре в собствените си лайна! Миризлив микренски помак
По-добре да си стояхте първи на село отколкото последни в града. Столичани в повече.
@Gringo_Star тя тая си е циганка. Ако махне грима ще и се види маймунската физиономия.
@molekulatoro не става дума да управляват, а да избират кой да ги управлява и кой да им е спонсор. Така е в повечето европейски грандове. Феновете държат голяма част от акциите и имат право на глас
Припоците взеха да търсят срещи с ЦСКА след като яйцето им опря до гъза. Само че на входа ще има анален секс на припошки задници преди да влязат на стадиона. Такива припознали боклуци на никой не му трябват. Много скоро дришнята ще ги изостави и те ще трябва да си прибират помашките задници на село в Микре.
Няма по-големи мизерници и цигани от италианците. А тоя мангал ще обвинява българите в мизерия. То какво ли друго може да се очаква от микре?
Най-логично ще е Лудогорец да бъде обявен за шампион, а останалите участници в ЛЕ да бъдат излъчени в един двубой между софийските отбори Славия и Левски, пловдивските Локо и Ботев, а четвъртия между провинциалните Черно Море, Берое, Арда и ЦСКА-София като те могат да си спретнат един турнир всеки срещу всеки в Ловеч, Варна, Стара Загора или Кърджали.
Рано или късно ЦСКА ще удари ментака и при мъжете. Въпрос на време е. Това е първата стъпка. Браво на малките Армейци!
Другия път припоците трябва да си поръчат съдия, който да остави говедата с 9 човека. Само така оранжевите уроди могат да спечелят мача.
Основния спонсор не фалира ли след като му спряха лотарията? Ред е на оранжевия Шмъркан.
И как би се вписал един бял сред отбора пълен с печки, които на всичкото отгоре са и от ислямска държава?
Ха ха ха, статия за наивници! Колкото Шмъркан ще построи нов стадион на мястото на Армията, толкова и Черепухи ще построи на Герена. Преговорите се водят за няколко часа. Толкова време е необходимо за да се изчистят всички различия. Всичко останало е фишеци за заблудените фенове.
Дебелата свиня КраДлев иска да става шеф на БФС
Ако не беше сектата все още щяхме да си имаме що годе сносен отбор в Ловеч, а благодарение на същата тази секта по която плюе шмъркан, люляците се преместиха в София
Стойчо, чакаме те у дома, върни се! Не се притеснявай, че вече домакинстваме в София. Ловеч те обича и винаги ще останеш в оранжевите ни сърца.
Стоичков и Бербатов никога не са играли в Литекс
Вече взех да се бъркам като не им изписват целите имена... Това нали са нашите деца? Виждам няколко момчета на приятели от ловеч. Нали това не са ЦСКА 1948, нашите деца от Ловеч, които тренират и играят в София?
Нали шмъркан има автобуси, защо не ги извози той до Хърватия? Или си мисли, че като плаща по 50к месечно на аналите и те трябва да покриват всички разходи по пътуванията на феновете. Хайде малко по-сериозно!
Селяния до шия! Вади отбора! Никой не може да се подиграва с великия Кърпачев!
@MFC Който има акъл мисли, а който няма лапа каквото гнома му подаде. На сещата в Бояна в прав текст си го каза на присъстващите: "Или припознавате Литекс или ми лапате к*ра!" Някои предпочетоха хем да припознаят, хем да му го лапат.
Припоците изгониха Божков за да може ситния да докара ловешкия проект в София. Ония платените от сектор Г и най-вече новия мегафон Иван предадоха отбора срещу 50к на месец. Те никога няма да станат ЦСКА и микренското петно винаги ще стои върху техния отбор.
Ха ха ха, тоя олигофрен се е надрусал здраво. Няма ли кой да го гръмне тоя долен боклук?!
Ха ха ха, представям си микренци гости на ЦСКА на националния. От ЦСКА поставят цена на билета 30лв и микренци ще са по-малко от Армейците. Няма кой да им пусне аванта и да влязат безплатно както го правят още от времето, когато играеха в ловеч :)))(
Казвайте целите имена на отборите. Няма вече ЦСКА. След преименуването на Литекс има отбор ЦСКА тире София
Каква е тая хлебарка и от къде изпълзя :)))))
@4epBeH Че вие с литекс да не са ставали по-скоро шампиони?
Ха ха ха, Господ им го върна тъпкано на нашите припоци. Тирерамба срещу Тирелекс :D