Рома ще направи всичко по силите си да задържи един от основните си играчи след края на сезона. Шефовете на "вълците" са готови да предложат договор с подобрени лични условия на бранителя Костас Манолас. 

Гъркът е силно желан във Висшата лига, като лондонските грандове Арсенал и Челси са се вкопчили в люта битка за подписа му. "Артилеристите" обаче изглеждат по-близо до подписа му, защото няма да жалят средства за привличането му. 

24-годишният централен защитник прави страхотно впечатление с изявите си за "вълците". Но клубът му категорично не иска да го продава, защото няма да може да вземе цялата сума. И затова иска малко да изчака. 

В договора на Манолас има специална клауза, според която, ако бъде продаден до началото на септември тази година, половината от сумата отива за бившия му клуб Олимпиакос. Логично, от Рома не искат да делят и за да го задържат поне още един сезон, ще му предложат драстично увеличение на заплатата. 

Все още обаче не е ясно дали самият играч ще е склонен на подобен ход, още повече, че към него има толкова сериозен интерес от някои от водещите клубове на континента. Развръзката в неговия случай определено предстои.