Гризман разкри кога би целунал в устата съотборник

Френската звезда Антоан Гризман изрази мнението си по нетепичната тема за хомосексуалността. Той говори за списанието ICON, като въпросите за евентуалния трансфер бяха оставени за по-късно.

Скандал по френски: Гризман отказа да поздрави шампиона Варан

„Не е обичайно ние, футболистите, да говорим по тази тема, защото ние го играем твърди и силни мъже. Страх ни е от това, което могат да си кажат за нас. Иначе аз нямам нищо против тях и уважавам всички. Във футбола има достатъчно много лоши хора. Хомосексуалистите сигурно ги е страх да идват на стадиона, за да не ги обиждат. Дали аз бих си признал, ако съм хомосексуалист? Разбира се, много е лесно да го твърдя сега, след като не съм такъв“, прояви добро чувство за хумор нападателят на Атлетико Мадрид.

От списанието продължиха да задават неудобни въпроси на Гризман, а той да отговаря находчиво. Запитан защо футболистите често бъркат с ръце в задните си части по време на мач, Гризман отговори през смях: „Сигурно, защото това е най-близката до ръцете част от тялото.“

Гризман: Би било удар под кръста да напусна Атлетико сега

А би ли се разцелувал в устата със съотборник при отбелязването на гол?

„Не, нe си падам по това, но може би има и изключения. Примерно, ако спечелим Мондиала или Шампионската лига. Зависи от настроението, в което си“, завърши Гризман.

Свързани материали

  • Скандал по френски: Гризман отказа да поздрави шампиона Варан Скандал по френски: Гризман отказа да поздрави шампиона Варан
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Мондиал 2018 Франция Атлетико Мадрид Мондиал 2018 Антоан Гризман

Франция