Вторият капитан на Левски Иван Горанов няма да играе срещу Черно море, научи Дарик радио. Той е получил травма на една последните тренировки и по всичко изглежда, че ще му трябва известно време, за да се възстанови. Става въпрос за проблем в областта на коляното, който не е сериозен, но изисква лечение.

Горанов се превърна в ключов футболист за „сините“ след силния втори полусезон, който изигра с екипа на родния си тим. За Левски неговата липса ще е още по-чувствителна, тъй като тимът от „Георги Аспарухов“ няма алтернатива на позицията ляв краен защитник.

Най-вероятно треньорският екип ще заложи на Аймен Белаид, който номинално е централен бранител, но понякога е ползван и от лявата страна на защитата. Това се е случвало само в контролни срещи.

Иван Горанов

източник: LAP.bg

Отсъствието на Горанов ще роди въпросителна и относно капитана на отбора. Титулярният такъв Божидар Митрев вероятно ще е резерва, ако попадне в групата за мача. При това положение най-голям фаворит да носи лентата е Давид Яблонски, който се ползва със солидни позиции в съблекалнята, а и е един от най-опитните в тима. 

Левски приема Черно море на 30 юли от 20.30 часа на стадион „Георги Аспарухов“ . Срещата може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и на честотите на Дарик радио. 

Още новини: 

Хали Тиам титуляр срещу "Морето"

Левски пусна в продажба билетите за мача с Черно море

Треньорите, ръководили Левски от 2008-а насам