Левски стартира продажба на билетите за домакинството на Черно море от втория кръг на Първа лига, съобщава клубният сайт

Цени на пропуските за срещата са:

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг)"

Сектор Б -7 лв.

Сектор В -10 лв.

За улеснение на привържениците от клуба напомнят, че ценните пропуски могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на Eventim, както и на касите на билетния разпространител, а също така и в партньорските на клуба каси на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК..

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

От „синия“ клуб продължат подетата още през миналия сезон кампания, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Черно море отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Всички придружители на деца трябва да попълнят и специална декларация, която може да бъде изтеглена от сайта на „сините“.

Левски приема Черно море на стадион „Георги Аспарухов“ на 30 юли от 20.30 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Треньорите, водили Левски от 2008-а насам

Още една изненада за феновете на спектакъла в чест на Гунди