Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов беше в настроение след мача с Люксембург. Националите се представиха безумно слабо в защита и бяха близо до резил, но все пак победиха с 4:3. Но бившият вратар коментира с усмивка на уста представянето на тима. 

"Не съм доволен. Нямаше агресия. Люксембург ни вкара три гола, не съм доволен, но момчетата показаха характер накрая. Това са играчите, вие ги знаете. Мачовете в нашата група не се развиват, както всички вие очаквате. Първи сме в групата. Това няма да е така накрая. Тези момчетата трябва да им се даде възможност и победата е победа, дори и срещу Люксембург", сподели Михайлов, след което говори и за селекционера Ивайло Петев, който е получил кредит на доверие от него.

"Няма да тълкувам какви скандирания е имало. Според мен той се справя добре с отбора. Това е нов отбор с млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие. Трябва време. Нито сме толкова голяма държава, нито някой ни помага. Имаме бъдеще. За мен засега е ок. Дал съм възможност на всички, които искат да играят футбол, да го правят", сподели Михайлов, след което коментира своята роля и се върна на новопостроената база на националите.

"Моята роля е тази, която съм показал вече. Най-добрата база в Европа правена въобще някога", сподели Михайлов и накрая говори за следващите мачове на отбора, които са гостувания на фаворитите Франция и Швеция. 

"Ще бъде тежко, но може нещо да изкараме. Тогава няма да са толкова притеснени. Нямаше днес негативизъм. Просто си стояха хората. Трябва да си уважаваме нещо. Смятам, че можем да направим нещо в един от предстоящите два мача", сподели президентът на Футболния съюз.