Билетите за България - Франция с 25% отстъпка през уикенда

От 12:00 часа на събота, 30 септември, касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени за всички, които желаят да закупят билет за последната домакинска квалификационна среща за Световното първенство през 2018 година на българския национален отбор. През този уикенд цените на билетите ще бъдат с 25% отстъпка от редовната цена - 30 лв. за сектор “А”, 20 лв. за сектор “В” и по 10 лв. за местата зад вратите.

Дешан с благи думи за България преди мача в София

ВИП билетите ще бъдат на стойност 150 лв. От понеделник влизат в сила редовните цени на билетите: сектор “А” – 40 лв., сектор “В” – 30 лв., сектори “Б” и “Г” – 12 лв. и 200 лв. за ВИП билет. Цените на билетите за лица под 18 години остават с 50%-това отстъпка от редовните цени.

Цената на билет за възрастен в семейния сектор (блок 8 се запазва 40 лв., както и цената на детски билет в този сектор - 2 лв. Напомняме, че за този сектор един възрастен може да придружава до 3 деца (до 14 годишна възраст). Касите на стадиона ще работят с работно време от 12:00 ч. до 18:00 ч. през почивните дни, от 11:00 ч. до 19:00 ч. през седмицата и от 10:00 ч. до началото на мача на 7 октомври.

Свързани материали

  • Дидие Дешан с благи думи за България преди мача в София Дидие Дешан с благи думи за България преди мача в София
  • Дешан определя състава за мача срещу България в края на месеца Дешан определя състава за мача срещу България в края на месеца
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
отстъпка България Франция Мондиал 2018 билети

Национален тим