Заедно със ре-стартиращото се в петък първенство на efbet Лига, всеки един фен на футбола ще може да покаже мениджърските си умения в играта FPL Fantasy Manager! В три лесни стъпки може да започнете да играете и да предизвикате своите приятели – на уебсайта на ffstars – www.fplfm.bg или в приложението ни FPL Fantasy Manager за Google Play или Appstore. Стъпка 2 – селектирате вашия отбор и потвърждавате избора си на играчи, стъпка 3 създавате ваша собствена лига или се присъединявате към лига на ваши приятели, или пък директно в лигата на любимия ви български отбор, където да премерите сили с всички фенове на отбора. Харесайте страницата на играта във Facebook, за да имате винаги точна информация!

FPL Fantasy Manager

Фентъзи футбол игрите добиват все по-голяма популярност не само в България, но и по целия свят. Ключов момент е миксът между вид компютърна игра и реални футболни събития, които определят всъщност и точките на всеки един играч и повишава значително гледаемостта на спортни събития. Конкретно в FPL Fantasy Manager има редица подобрения, които ще допринесат за още по-приятна, забавна и увлекателна фентъзи футбол игра, в която от ключово значение е правилното използване на бюджета с цел да се селектира балансиран отбор от играчи на всички постове. И тук идва въпросът, кой ще отбележи повече голове в предстоящия кръг – Али Соу, Клаудиу Кешеру или Найджъл Робърта? Кой ще запази суха мрежа Мартин Луков, Густаво Бусато или Пламен Илиев? Именно в това е и чарът на фентъзи футбола – всеки от нас мисли различно и има собствен усет за отбора и играчите си! Предстоят интересни моменти от футболното ни първенство, които разбира се ще бъдат пренесени и във FPL Fantasy Manager, където участници са и български футболисти като Радослав Цонев и Борислав Цонев, които доста успешно се справят в играта! Ако ти смяташ, че ще се справиш по-добре от тях – направи своя отбор и докажи, че си най-добрия футболен мениджър сред твоите приятели!

FPL Fantasy Manager е продукт на фентъзи футбол компанията ffstars, която е и най-голямата фентъзи футбол платформа на Балканите с над 16 000 регистрирани фентъзи футбол маниаци! От игрите на ffstars можеш да спечелиш фланелка на любимия отбор, спортни артикули и може би най-важното – да намериш нови приятели, с които футболните приключения никога да не спират!