Треньорът на Черно море порт Варна Денислав Коцев се изказа доста ласкаво за тима на Балкан дни преди дербито в Ботевград. Според него съперникът разполага с може би една от най-силните гардови линии в България, има опитен треньор и страхотна публика.

“Ние не делим отборите, а към всички се отнасяме с респект, така че отиваме за един добър мач в Ботевград. Всяка година си е сама за себе си. Ние тази година имаме седем нови играчи, Балкан също имат 4-5 нови играчи, така че не може да се говори за писхологическо предимство. След като минат мачовете от редовния сезон тогава ще говорим. Всеки мач играем за победа, дали ще ги победим ще разберем в края на двубоя.

Отборът ни през тази година е доста по-различен и бившият ни играч Педжа Стаменкович едва ли може да издаде някаква тайна за Черно море порт Варна. Ние си продължаваме нашият стил на игра – агресия в защита и нападение. Силните страни на Балкан са много силната гардова линия, може би една от най-добрите в България. Балкан имат много опитен треньор и страхотна публика”, каза Коцев.

Той няма да може да разчита и в тази среща на плеймейкъра Пламен Алексиев, който все още не е възстановен.

Отборът на Черно море порт Варна пътува за Ботевград в събота в 9.00 часа. За вечерта е предвидено едно занимание. Мачът е в неделя от 18.00 часа.

Чуйте цялото интервю с треньора на Черно море в приложения звуков файл.