„Ако играем като отбор, можем да победим всеки в първенството“, заяви американецът Лени Даниел пред сблъсъка на Черно море Порт Варна с Балкан в Ботевград.

„Отборът ми харесва много. Треньорът е добър и ми помага много, за да свикна. Ръководството също се отнася много добре към мен. Съотборниците ми също са страхотни. Показват ми какво е здрава работа и как се печели. С всички се разбирам добре.Работя много и мисля, че се сприятелявам лесно. Харесва ми да пътувам. Просто обикновен човек“, сподели още Лени Даниел пред Гонг.

Двубоят в Арена Ботевград е на 16-и ноември, неделя от 18 часа.

За Балкан, американският баскетболист коментира: „Казаха ми, че са труден отбор. Миналата година е имало сериозни двубои. Имат опитни състезатели. Чувствам, че ние имаме достатъчно силен отбор, за да им се противопоставим. Ами разбира се, че е възможно да победим.“

Останалите срещи от 6-я кръг в Националната баскетболна лига са: Рилски спортист – Черноморец в събота от 17.30 часа, Лукойл Академик – Берое също в събота от 18 часа и Спартак Плевен – Левски на 19-и ноември, сряда, от 18 часа.