Без почивка за волейболните ни национали, които след Евро`2015 продължават в своите клубове, а селекционерът Пламен Константинов ще следи изявите им, за да изгради най-боеспособния тим за олимпийската квалификация в Рио. За четирима национали напражението продължава, защото ще играят на Световното клубно първенство в Бразилия. Тодор Алексиев, Николай Учиков, Ники Николов и Теодор Салпаров ще се конкурират в битката за медалите. 

"Алексиев и Учиков с шампиона на Аржентина, Ники Николов с първенеца на Иран, а Теди Салпаров с европейския клубен шампион - Динамо Казан. Важно е момчетата да са здрави, защото и в националния, и в клубовете им време за почивка няма. Има лимит човешкият организъм, но да се надяваме всички да са здрави"- коментира пред Гонг Димо Тонев след еуфорията от Евро`2015.

"Напрежението върху Пламен Константинов е голямо. Той сега ще може да почине. Ще може да се подготви по-спокойно за бъдещите ни съперници. А след това мисля, че той ще намери отбор, защото да стоиш без работа, губи се ритъм", добави специалистът.